Μαρία Ηλιάκη: «Θα περίμενα από την Νάντια να είναι πιο ειλικρινής»

Τι είπε η παρουσιάστρια με αφορμή την απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στις δηλώσεις της Νάντιας Μπουλέ;

«Σε αυτή τη διαμάχη θα στηρίξω τον Λιάγκα» είπε η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη βλέποντας το βίντεο που ετοίμασαν οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Αυτά είναι» με αφορμή τις δηλώσεις της Νάντιας Μπουλέ. «Εντάξει, κοριτσάκι γλείφεις!» απάντησε σε έντονο τόνο ο Μάκης Πουνέντης και η Μαρία Ηλιάκη αιτιολόγησε την άποψη της:

«Διότι ο Γιώργος τουλάχιστον εκφράζει αυτό που αισθάνεται. Εγώ διαισθάνομαι ότι και η Νάντια δεν τον πολυσυμπαθεί τον Γιώργο. Θα μπορούσε λοιπόν στις κάμερες να πει, ότι «Ξέρετε κάτι; Δεν θέλω και πολύ να πάω στην εκπομπή του Λιάγκα, όπως και αυτός είπε ότι και εγώ την έχω καλέσει τόσες φορές τη Νάντια Μπουλέ και δε θέλει να έρθει. Όπως και αυτός έχει εκφράσει πολλές φορές την αντιπάθεια του γιατί είναι φανερότατη η αντιπάθεια του. Η αντιπάθεια… τέλος πάντων ότι δεν την πολυπάει, στο πρόσωπο της Νάντιας. Άρα λοιπόν αφού ο ένας δεν πηγαίνει τον άλλον γιατί να πάνε καλεσμένοι ο ένας στην εκπομπή του άλλου; Και θα περίμενα από τη Νάντια να είναι πιο ειλικρινής»

Δείτε όσα απάντησε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη και του Μάκη Πουνέντη για την Νάντια Μπουλέ και τον Γιώργο Λιάγκα://www.youtube.com/embed/rhiYnDdhtms