Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε πως έχει παρεξηγήσει την συμπεριφορά της Ελένης Μενεγάκη στο παρελθόν…

Μαρία Ηλιάκη

«Τι να σου πω; Ελένη, γιατί δεν μου μίλησες;»

Η Μαρία Ηλιάκη εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη πως είχε παρεξηγήσει την συμπεριφορά της στο παρελθόν. Όπως είπε η παρουσιάστρια, είναι ένας άνθρωπος που δίνει σημασία σε βλέμματα και διαθέσεις και μπορεί να τα σκέφτεται όλη μέρα:«Μπορεί να είμαστε κάπου, να περάσω και να με κοιτάξεις περίεργα, εγώ θα το κουβαλάω αυτό όλη μέρα και θα λέω: «αυτή γιατί με κοίταξε έτσι;», «τι της έχω κάνει;», «με κοίταξε κάπως περίεργα;» «την πείραξα;».

Ανακοίνωση βόμβα! Μαρία Ηλιάκη σε Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι καλά και χώρισα»!

Με αφορμή αυτό, η Ελένη Μενεγάκη έκανε την επίμαχη ερώτηση στην Μαρία Ηλιάκη, η οποία απάντησε θετικά…«Εμένα με είδες ποτέ ότι μπορεί να είχα κάτι μαζί σου; Το λέω γιατί και εμένα πολλές φορές μου λένε: «Ελένη, καμιά φορά όταν περνάς και δε μιλάς σε άνθρωπο… και μπορεί να σκέφτομαι τα δικά μου προβλήματα, όλοι οι άνθρωποι έχουν προβλήματα. Μπορεί να μη μιλήσω σε κανέναν, αλλά κι αυτοί που με ξέρουν κολλάνε καμιά φορά και μου λένε «έχεις κάτι μαζί μου;» και λέω «Ρε παιδιά είστε σοβαροί; Εγώ αποκλείεται να έχω τα δικά μου θέματα και να μη βλέπω κανέναν;». Εσύ λοιπόν το είχε σκεφτεί ποτέ αυτό; Σκέφτηκες ποτέ: «Ρε συ, ξινή σήμερα η Μενεγάκη, μήπως έχει κάτι μαζί μου;»

[dfp_ads id=236982]

«Ναι.»

«Γιατί δεν μου το είπες; Τα κρατάς μέσα σου;»

«Ε, τι να σου πω; Ελένη, γιατί δεν μου μίλησες;»

«Ενώ εγώ ας πούμε το βλέπω ανάποδα, λέω σήμερα δεν έχει τα κέφια της, αλλά εντάξει όχι ότι έχει κάτι μαζί μου. Σε βλέπω είναι στιγμές που μπαίνεις και λάμπει ο τόπος, μπαίνεις με ένα χαμόγελο, θα ανταλλάξουμε πέντε βλακείες, θα ρωτήσεις κάτι. Είναι το βλέμμα. Σήμερα ας πούμε το βλέμμα σου εγώ το βλέπω βαριά μελαγχολικό» είπε η Ελένη Μενεγάκη προκαλώντας λίγο αργότερα με το ύφος της κουβέντας την εξομολόγηση της Μαρίας Ηλιάκη για το χωρισμό της με τον Νεκτάριο Γαλίτη.