Μαρία Γεωργιάδου: «Η Λένα Μαντά ήξερε πολύ καλά ότι…»

Μαρία Γεωργιάδου

Τι λέει για τη συγγραφέα του «Βαλς για δώδεκα θεούς»;

Η Μαρία Γεωργιάδου καλεσμένη στην εκπομπή Celebrity Life Game και τον Κεν Αλεξανδράτο μιλάει τα επαγγελματικά της σχέδια την προσωπική της ζωή και τα γεγονότα που την έχουν σημαδέψει. Σχολιάζοντας την κατάσταση στην τηλεόραση και το θέατρο αποκαλύπτει ότι δεν έχει πληρωθεί από γνωστή τηλεοπτική σειρά όπως και άλλοι ηθοποιοί και έχει κινηθεί νομικά. Παράλληλα απαντά στα πυρά της Λένας Μαντά ότι διαφοροποίησε το βιβλίο «Βαλς για δώδεκα θεούς» που μετέφερε στην μικρή οθόνη. ‘

[dfp_ads id=236982]

«Ήταν φυσικό να διαφοροποιηθεί μια ιστορία όταν από ένα βιβλίο 400 σελίδων που η δράση του είναι περιορισμένη, φτάνεις να κάνεις πάνω από διακόσια επεισόδια. Κάναμε γύρω στα 250-260 επεισόδια. Είναι πάρα πολύ δράση όλα αυτά τα επεισόδια. Είναι πλοκές, είναι χαρακτήρες. Ήξερε πολύ καλά ότι συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά και αυτό θα σήμαινε ότι θα ξεφύγουμε από το βιβλίο.

Δεν χρειάστηκε να μιλήσουμε. Τι να μιλήσουμε; Αυτά τα πράγματα είναι στο παρελθόν. Εγώ απόρησα γιατί ασχολήθηκε ξανά με κάτι που έχει τελειώσει. Για μένα έχει τελειώσει. Έχω προχωρήσει, κάνουμε άλλα πράγματα.»

Σε μια εξομολόγηση ψυχής η Μαρία Γεωργιάδου περιγράφει πως είναι σήμερα η σχέση της με τον Στάτο Τζώρτζογλου και το πως διαχειρίστηκε το διαζύγιο τους.

«Νομίζω ότι ήταν θέμα πρόθεσης, κυρίως γιατί έχουμε ένα παιδί μαζί και αυτό το παιδί, πρέπει να νιώθει μια οικογένεια, ακόμα και αν αυτή η οικογένεια ζει σε χωριστά σπίτια. Είναι ωραίο να νιώθει ότι οι γονείς του δεν έχουν πόλεμο, είχανε αιτίες που τους έκαναν να ζουν χωριστά. Κρατώντας μια καλή, φιλική σχέση νομίζω ότι και εμείς βοηθιόμαστε και αισθανόμαστε ότι κάπου υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι καλός φίλος για εμάς και μας ξέρει καλά. Και έχουμε ένα παιδί που δεν αισθάνεται ότι είναι ένα μπαλάκι ανάμεσα σε δυο γονείς που μισιούνται.»