Μάνος Πίντζης: «Αυτή την αδικία δεν την μπορούσα»

Μάνος Πίντζης

«Έφυγα και είμαι πολύ καλά».

Ο Μάνος Πίντζης αποκαλύπτει όσα έζησε στο Παλαουάν, αλλά και αυτό που τον έκανε να ταιριάξει με τον Λευτέρη Παρασκευά σε συνέντευξη του στην Εύη Βαλή και στο 7 μέρες TV.

Τι είναι αυτό που σε κέρδισε στο χαρακτήρα του Λευτέρη Παρασκευά;

[dfp_ads id=236982]

Έχει να κάνει και με αυτό που λέω ότι δεν μπορεί το κοινό να ξέρει τι γίνεται όταν κλείνουν οι κάμερες. Ο Λευτέρης είναι ένας φοβερός τύπος. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος προσφέρει, ενδιαφέρεται για τα παιδάκια και για την «Κιβωτό του Κόσμου», αλλά καθώς είναι ταπεινός δεν τα λέει. Έχει πολλές ικανότητες και στρατηγική. Όταν πήγα εγώ στους Ωκεανούς τον βρήκα πολύ καταπιεσμένο. Ήταν το παιδί από το οποίο θα ζητούσαν όλες τις δουλειές, αλλά μετά στην πρώτη ευκαιρία θα τον έβγαζαν στον τάκο. Αυτή την αδικία δεν την μπορούσα. Με το που είδα να ψηφίζουν τον Λευτέρη, εγώ πήγα συνειδητά εναντίον σε μια μεγαλύτερη εικόνα. Δεν με ένοιαξε τίποτα και δεν θέλησα να δώσω εξηγήσεις σε κανέναν. Αισθάνθηκα πολύ φορτισμένος και αντέδρασα έτσι.

Επομένως δεν έχεις καμία δεύτερη σκέψη που αποχώρησες οικειοθελώς.

Όχι. Έφυγα και είμαι πολύ καλά. Παίρνω τόσα πολλά θετικά μηνύματα από τον κόσμο. Ο κόσμος είναι μαζί μου, είναι σαν να με κατάλαβε χωρίς εγώ καν να εξηγήσω. Το να είσαι αληθινός νομίζω ότι βγαίνει και στο μόνιτορ.