Μάνος Παπαγιάννης: Αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο στο θέατρο Χυτήριο

Μάνος Παπαγιάννης

Το Celebrity Travel, φεύγει από τη μαγευτική Αβάνα! Επόμενος προορισμός; Η Κολομβία!

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου, στις 00.00, όπως πάντα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, θα παρακολουθήσουμε τις νέες περιπέτειες του “Mr. Travel” και των καλεσμένων του, της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη, στην Μπογκοτά, μία πόλη δραστήρια, με φουτουριστική αρχιτεκτονική,  γεμάτη από πολιτιστική και πνευματική ζωή.

Ο Νίκος Κοκλώνης  ξεναγεί την Αγγελική Δαλιάνη και τον Μάνο Παπαγιάννη  στην πρωτεύουσα της  Κολομβίας με τα πανέμορφα μουσεία,  τα υπέροχα κτίρια, τους φιλικούς ανθρώπους  και την έντονη νυχτερινή ζωή.

[dfp_ads id=236982]

Επισκέπτονται το πιο σημαντικό μουσείο χρυσού στον κόσμο το “Museo del Oro”, το μουσείο   “Botero”, την πανέμορφη κεντρική πλατεία “Bolivar square”, το “Palace of Justice” και τη γραφική  συνοικία “Cantelaria”.

Ανεβαίνουν με τελεφερίκ σε υψόμετρο 3.152 μέτρων στο όρος “Monserrate”,  με τη θαυμάσια θέα, μπαίνουν στο “Edificio Santalaia”, στο μεγαλύτερο κάθετο κήπο στον κόσμο, ταξιδεύουν στη “Zipaquira”, την παραμυθένια πόλη με την υπόγεια εκκλησία που είναι χτισμένη μέσα σε ένα ορυχείο άλατος και στη διαδρομή κάνουν μια στάση στη φάρμα “El Portico”, με εξαίσιο φαγητό, μεγάλη έκταση πράσινου και ιστορικά μνημεία.

Πίνουν τον εξαιρετικό καφέ tinto, αρωματικός καφές σε μικρή δόση, δοκιμάζουν κολομβιανή παραδοσιακή κουζίνα, στο εστιατόριο “Club Colombia”, γνωστό για τα καταπληκτικά empanadas, δοκιμάζουν τα πιο ξεχωριστά εδέσματα στο παλαιότερο εστιατόριο της πόλης, αλλά και ψητά μυρμήγκια… Προτείνουν τη μυστική συνταγή για το hangover, που ονομάζεται “Caldo de Costilla” και είναι ένας ζωμός από μοσχαρίσια παϊδάκια, πατάτες, κόλιανδρο, κρεμμύδια, ξύδι, λάιμ, κύμινο και σκόρδο!

Πίνουν τα ωραιότερα κοκτέιλ στο πιο “in” προάστιο της Μπογκοτά, τη “Zona Rosa” και χορεύουν σάλσα στους δρόμους της πόλης με επαγγελματίες χορευτές!

Στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη , ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη μιλάνε για τα προσωπικά τους και τα σχέδια τους για το μέλλον. Ακόμη, ο Μάνος Παπαγιάννης μας αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο που συνέβη στο θέατρο Χυτήριο και έκανε μεγάλο θόρυβο στους δημοσιογραφικούς κύκλους.