Μάνος Ιωάννου: «Αλήθεια είναι… είμαι μόνος»

Ποιες ερωτήσεις τον έφεραν σε δύσκολη θέση και δεν απάντησε ποτέ;

Ο Μάνος Ιωάννου κάθισε απέναντι από το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά και ανακρίθηκε κυρίως για την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος απάντησε για την έκταση που πήραν τα προσωπικά του μετά τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού: Όταν έχεις μια σχέση όπως αυτή που είχα εγώ που ήταν τόσο μεγάλο όνομα, το παίρνεις απόφαση ότι θα ασχολούνται μαζί σου. Μετά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο γίνεται για να το αποφύγω».  

Σχετικά με τις φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media την περίοδο που ήταν ζευγάρι με την Βαλέρια Χοψονίδου, για τις οποίες κατηγορήθηκε ότι πουλάει τη σχέση του, ο Μάνος Ιωάννου απάντησε: «Μετά από πολύ καιρό γράφτηκε στα περιοδικά ότι είχα σχέση. Αν ήθελα να την προωθήσω θα το έκανα από την αρχή». Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους: «Αλήθεια είναι. Είμαι μόνος».

«Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά;», ρώτησε η Φαίη και η αμηχανία του Μάνου ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής: «Δεν θέλω να το πω αυτό». Η επόμενη ερώτηση ήταν για το δώρο που έχει κάνει ο ίδιος σε κάποια κοπέλα, αλλά η απάντηση ήταν πάλι: «Το έχω κάνει πολλές φορές αυτό το δώρο, να μην το δώσω έτσι στεγνά. Ρώτα με κάτι άλλο». 

https://www.youtube.com/embed/-8MYJjVuEcA