My Man Can: Το show που φέρνει ο Τούρκος παραγωγός μετά το Survivor

My Man Can

Ο ΣΚΑΪ σχεδιάζει να "αιχμαλωτίσει" την τηλεθέαση της prime time επτά μέρες την εβδομάδα!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαπραγμάτευση του ΣΚΑΪ με τον Acun Ilicali για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της προσεχούς σεζόν. Στο πακέτο εκπομπών και show που αναμένεται να κλείσουν οι δύο πλευρές εντάσσεται ένα ακόμα ψυχαγωγικό πρόγραμμα που φέρει τον τίτλο: My Man Can (Ο άντρας μου μπορεί).

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, πρόκειται για βραδινό show όπου τέσσερις γυναίκες τζογάρουν ποντάροντας πάνω στις ικανότητες των συζύγων τους, οι οποίοι καλούνται να περάσουν διάφορες δοκιμασίες για να δικαιώσουν το ποντάρισμα της γυναίκας τους και να αυξήσουν τα κέρδη τους ως ομάδα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει πουληθεί σε περισσότερες από 40 χώρες, από την Κίνα έως τη Γερμανία όπου σημειώνει επιτυχία εδώ και μερικά χρόνια.

Το My Man Can είναι το νέο ψυχαγωγικό show του Acun Ilicali, ο οποίος θα το βγάλει για πρώτη φορά στην Τουρκία ενώ το έχει εντάξει και στη συμφωνία πακέτο που συζητά με τον ΣΚΑΪ. Μαζί με αυτό το νέο πρότζεκτ και έχοντας ήδη αναλάβει το The Voice, το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και το καθημερινό reality μόδας My Style Rocks, ο Τούρκος παραγωγός μέσω της Acun Medya φτάνει αισίως τις τέσσερις μεγάλες παραγωγές και παίρνει ουσιαστικά τον έλεγχο του ψυχαγωγικού προγράμματος του ΣΚΑΪ.

Το The Voice εξετάζεται να βγαίνει με τρία επεισόδια την εβδομάδα, το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο με δύο, ενώ από ένα βραδινό επεισόδιο μεγάλης διάρκειας θα έχει το My Man Can και το My Style Rocks. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο ΣΚΑΪ θα έχει reality ή show επτά μέρες την εβδομάδα!