Μαλλιοτραβήγματα κάτω από το Ηρώδειο: «Ποια είναι η αισθητική της»;

Βασίλειος Κωστέτσος

"Θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτική, γιατί την βρίσκω λίγο ανιστόρητη. Θα έπρεπε να γνωρίζει την ιστορία του Βασίλειου Κωστέτσου".

Και η μάχη για την επίδειξη μόδας στο Ηρώδειο, καλά κρατεί. Βασίλειος Κωστέτσος, Τόνια Φουσέκη αλλά και Τρύφωνας Σαμαράς στα χαρακώματα! Η Τόνια Φουσέκη, όταν ρωτήθηκε εκ νέου, δήλωσε τα εξής:

[dfp_ads id=236982]

«Δεν θέλω να πέσω σε αυτό το επίπεδο, δεν χαρακτήρισα κανέναν. Χαίρομαι που μπόρεσε να αναδείξει τη δουλειά του εκεί. Εφόσον του δόθηκε η ευκαιρία καλά έκανε. Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον κ. Κωστέτσο. Αυτό που είπα είναι ότι εμείς για να καταφέρουμε να πάρουμε αυτόν τον χώρο δουλέψαμε πολύ καιρό, για να ανοίξουμε την πόρτα του υπουργείου Πολιτισμού, του ΚΑΣ, για να μας δώσουν αυτή την έγκριση και κάποιος άλλος βρήκε την πόρτα ανοιχτή και το έκανε. Θέλαμε να βάλουμε έναν σχεδιαστή να είναι αντάξιος αυτού του χώρου».

Ο Βασίλειος Κωστέτσος απάντησε: «Θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτική, γιατί την βρίσκω λίγο ανιστόρητη. Θα έπρεπε να γνωρίζει την ιστορία του Βασίλειου Κωστέτσου». Στον «χορό» μπήκε και ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος αναρωτήθηκε: «Ποια είναι η αισθητική της κας Φουσέκη»;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…