Μαλλιά κουβάρια Μπεγνής με Γεωργίου για τον Ντάνο! Σκληρή απάντηση του σκηνοθέτη…

Ντάνος

"Δεν θα ερχόταν με τα λεφτά που προσφέρουμε εμείς. Είναι το καλύτερο παράδειγμα ενός ανθρώπου που ξεκίνησε χωρίς να έχει σπουδές στην υποκριτική".

Η επιτυχημένη πορεία που έχει στους πίνακες τηλεθέασης η καθημερινή σειρά του Alpha, Το Τατουάζ, είναι προφανές ότι έχει ενοχλήσει πολλούς για ευνόητους λόγους. Με την κίνηση ματ του καναλιού και του Ανδρέα Γεωργίου να εντάξει στο καστ τον Γιώργο Αγγελόπουλο και να τον τοποθετήσει απέναντι από το Survivor, τα σχόλια πύκνωσαν. Το νέο ερώτημα που τέθηκε και εύλογα εν μέρει, είναι κατά πόσο θα μπορέσει ο Ντάνος να αντεπεξέλθει με επιτυχία σε κάτι που είναι εντελώς έξω από όλα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Στο πλαίσιο των διαδικτυακών σχολίων που έγιναν σχετικά, λοιπόν, αίσθηση προκάλεσε αυτό που έγραψε ο Μέμος Μπεγνής: «Πόσο λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια».

[dfp_ads id=236982]

Ο Ανδρέας Γεωργίου, μιλώντας στα Αποκαλυπτικά, έδωσε σκληρή απάντηση στον ηθοποιό:

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος που μας έκανε κλικ και δημιουργήσαμε έναν ρόλο για να εκμεταλλευτούμε και την προσωπικότητά του και κάποια χαρακτηριστικά του, ιδιότητες, σπορ που κάνει. Θα τα δούμε όλα αυτά στον ρόλο. Καμιά φορά, οι επιλογές των καναλιών γίνονται με βάση τα οικονομικά δεδομένα.

Σε αυτή τη φάση, εμείς σαν ομάδα καταφέραμε με τα σημερινά δεδομένα να προσαρμοστούμε σε κάποιες συνθήκες, δουλεύουμε και πιο χαμηλόμισθα. Οπότε, καμιά φορά και να θέλω να έχω ηθοποιούς σε κάποιους ρόλους δεν μπορώ να τους έχω. Δηλαδή, ο κος Μπεγνής δεν θα ερχόταν με τα λεφτά που προσφέρουμε εμείς. Ο κος Μπεγνής είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και είναι το καλύτερο παράδειγμα ενός ανθρώπου που ξεκίνησε χωρίς να έχει σπουδές στην υποκριτική και μια χαρά τα πήγε».

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…