Μάκης Πουνέντης: Γιατί δεν έβγαινε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

Μάκης Πουνέντης

Ο Μάκης Πουνέντης τα είπε όλα Στη Φωλιά των Κου Κου για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Αν και από την αρχή της σεζόν έχει μια θέση στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη τις τελευταίες ημέρες ο Μάκης Πουνέντης είχε λίγο παραχωρήσει τη θέση του. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης Στη Φωλιά των Κου Κου όπου εξομολογήθηκε πως φέτος περνά μια πολύ ωραία χρονιά και ήθελε πολύ να βρίσκεται δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη.

[dfp_ads id=236982]

«Είναι μια από τις πιο ωραίες χρονιές μου. Τόσο ωραίο περιβάλλον και κλίμα! Είναι σαν να βλέπεις έναν καλοδουλεμένο μηχανισμό. Με την Ελένη Μενεγάκη η σχέση μας είναι περισσότερο προσωπική, παρά επαγγελματική. Είναι η πρώτη χρονιά που το συμβόλαιο δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου. Κάπου είναι αφημένο στο γραφείο. Δεν είχα όλα αυτά τα άγχη που έχουμε όταν πάμε να δουλέψουμε σε ένα κανάλι. Δεν με ενδιέφερε ο ρόλος, δεν με ενδιέφερε ο χρόνος που θα είμαι, ή να έχω ένα συγκεκριμένο κομμάτι, μια δική μου ενότητα. Με ενδιέφερε η Ελένη προσωπικά. Είμαι ερωτευμένος με αυτή τη γυναίκα. Είμαι ερωτευμένος με οτιδήποτε έχει σχέση με την Ελένη, γιατί βλέπεις έναν άνθρωπο που πέρα από τη λάμψη και την ομορφιά, είναι ευλογία να είσαι με ανθρώπους που αγαπάς. Εγώ επειδή είμαι ένα κομπλεξικό παιδί βαθύτατα και ένα παιδί που είμαι δύσκολο. Δεν είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου. Το να ταιριάζω με ανθρώπους και να μη με χαλάει ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου είναι μεγάλη ιστορία», εξομολογήθηκε ο Μάκης Πουνέντης.

[dfp_ads id=236982]

Με αφορμή αυτά, η Κατερίνα Καραβάτου δεν δίστασε να τον ρωτήσει γιατί τις τελευταίες ημέρες δεν ήταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. «Εκεί ήμουν απλά δεν βγήκα στον αέρα. Εγώ δεν έχω ένα ρόλο στην εκπομπή, όπως ο Θοδωρής που μιλά για τις ταινίες ή ο Τάσος για αυτά που συμβαίνουν στην επικαιρότητα. Χθες συγκεκριμένα είχε γυναικοπαρέα, να χωθώ να μιλήσω για ποιο πράγμα; Δεν με πειράζει να μην βγω. Είναι προσωπική η σχέση, δεν είναι επαγγελματική. Δεν έχω το άγχος. Για πρώτη φορά είμαι σε μια εκπομπή που δεν είμαι ο βασικός παρουσιαστής. Δεν με ενδιέφερε στη συγκεκριμένη φάση. Ψάχνω ανθρώπους – μέντορες πια στη ζωή μου. Μου λείπει το να βλέπω και να μαθαίνω πράγματα. Ήθελα να είμαι στην Ελένη γιατί η Ελένη είναι μια πετυχημένη γυναίκα. Η Ελένη έχει το μαγικό χάρισμα να αλλάζει την εκπομπή ακόμα και στον αέρα και ο μηχανισμός όλος να δουλεύει. Η επιτυχία αφήνει ίχνη. Όταν ο άλλος είναι πετυχημένος, τον βλέπεις, τον ακολουθείς» εξήγησε ο Μάκης Πουνέντης που λίγες ώρες μετά εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο ίδιος μάλιστα αναφέρθηκε και στα δοκιμαστικά που λέγεται που κάνει στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη για την επόμενη χρονιά, φέρνοντας ως παράδειγμα την Εβελίνα Νικόλιζα. Δείτε εδώ όλα όσα είπε:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!