Μάκης Πουνέντης: «Ελένη με πίκρανες..με πίκρανες πολύ…»

"Ελένη θλίβομαι, ειλικρινά λυπάμαι για την συμπεριφορά αυτή...

«Πικράθηκε»ο Μάκης Πουνέντης ακούγοντας ένα απόσπασμα από το Ougachallenge στην εκπομπή «Αυτά Είναι» το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου.
 Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρώτησε την Ελένη Τσολάκη αν θα προτιμούσε να πέσει το κινητό της στην τουαλέτα ή να συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Μάκη Πουνέντη. Η Ελένη Τσολάκη είπε ότι θα προτιμούσε το δεύτερο και ο Μάκης Πουνέντης άρχισε να «πετάει φλόγες «και φυσικά…καρφιά!

Χαρακτηριστικά είπε:«Ελένη Τσολάκη θλίβομαι ειλικρινά λυπάμαι για τη συμπεριφορά αυτή, γιατί εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο πολύ σε πρόσεχα και σε περιποιούμουν, τέσσερις μήνες συνεργαζόμασταν, τόσο σε άντεξα. Ξεχνάς Ελένη Τσολάκη το πρωί που ερχόσουνα στην εκπομπή και μύριζε η ανάσα σου και είχα τις μέντες και σου έδινα την καραμελίτσα για να μην ξεφτιλιστείς στους συνεργάτες σου.Ελένη με πίκρανες,με πίκρανες πολύ, δεν πειράζει».

Στην συνέχεια απευθύνθηκε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλοντας να την προειδοποιήσει για την συνεργάτιδά της λεγοντας:»Σταματίνα ,το νού σου! Είσαι η επόμενη! Αν αυτά τα λέει για μένα, φαντάσου τι θα γίνει μετά με σένα. Φύλαξε τα νώτα σου! Αυτό έχω να πω μόνο.»

Και συμπλήρωσε: «Με αγάπη» 
//www.youtube.com/embed/_MWh-9qT1MY