Μαίρη Συνατσάκη: Θα πάει στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 στη Ν. Αφρική;

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά για το κόψιμο του Ξαναδέστε τους, αλλά και για τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδια που της ...χρεώνουν.

Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει να φέρει στους δέκτες μας το ριάλιτι «Είμαι celebrity… σώστε με!» και ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί των celebrities που συζητούν να συμμετάσχουν είναι και εκείνο της Μαίρης Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια απάντησε όμως πως υπάρχει ένα …κώλυμα: «Έκανα μια κουβέντα. Είμαι vegetarian, δεν θα μπορούσα να φάω οργανισμό έμβιο και έτσι αυτό με δυσκολεύει από το να δοκιμάσω κατσαρίδες και άλλου τέτοιου είδους ζωάκια.»

[dfp_ads id=236982]

Όσο για το αν επιστρέφει στο MAD με εκπομπή η Μαίρη Συνατσάκη απαντά: «Δεν επιστρέφω με εκπομπή στο MAD. Θα συμπράξουμε σε κάτι που είναι ιδιαίτερο, μοναδικό, που το αγαπάω, που έχω ξαναβρεθεί εκεί, είναι το MadWalk, για αυτό συζητάμε.»

Η παρουσιάστρια μίλησε ακόμα και για το τέλος του «Ξαναδέστε τους»: Είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις τα κανάλια. Οι άνθρωποι που είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι, αντιλαμβάνονται πλήρως τι σημαίνει να δουλεύεις σε μια ιδιωτική επιχείρηση αυτή την εποχή. Νούμερα και αριθμοί και έτσι παίρνονται οι αποφάσεις.

Όσο για το αν τη στεναχώρησε το γεγονός, η ίδια είπε: «Έχω πάψει να έχω πολύ έντονες συναισθηματικές φορτίσεις σε σχέση με την τηλεόραση. Όλο αυτό με τους αριθμούς, που ξαφνικά γίνεσαι ο αριθμός που κάνεις, δεν μου αρέσει πάρα πολύ.»