Μαίρη Μηλιαρέση: «Δούλεψα επτά μήνες και πληρώθηκα μόνο τον πρώτο»

«Είχα φεσωθεί...»

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή του Θανάση Πάτρα στο Epsilon και μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια που έζησε με τη ληστεία στο εξοχικό της, για την επιτυχία του τηλεπαιχνιδιού Ρουκ Ζουκ, αλλά και την αποχή της από την τηλεόραση.

Για το Ρουκ Ζουκ
Το Ρουκ Ζουκ θα το ξαναέκανα. Μετά έκανα την «Αγορά του Αιώνα» που ήταν ένα απλό τηλεπαιχνίδι γνώσεων, δεν ήταν κάτι τρομερό. Το παίζουν παντού το Ρουκ Ζουκ με διαφορετικό τρόπο. Το παίζει ο Φώτης και η Μαρία κανονικά. Το παίζουν στην εκπομπή της Καρύδη. Είναι μία στήλη που είναι το παιχνίδι αυτό με τους κανόνες της περιγραφής που είχε το Ρουκ Ζουκ. Το concept αυτού του παιχνιδιού είναι εκπληκτικό και τώρα σε οποιαδήποτε μορφή του το βλέπεις το θέλεις, σου αρέσει να το βλέπεις.

Για την αποχή της από την τηλεόραση
Είχα προτάσεις για πρωινό στο MEGA αλλά μόλις είχα κάνει το μωρό, ήταν 8 μηνών. Φαντάσου ακόμα θήλαζα. Και ήξερα ότι αν κάνω πρωινό θα πρέπει να λείπω από πολύ νωρίς το πρωί, μέχρι το απόγευμα. Δεν μου πήγαινε να αφήσω το μωράκι μόνο του ή να μεγαλώνει με οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο και εγώ να κάνω καριέρες. Και είπε ότι μόλις πάει 4- 5 θα έχω όλο το χρόνο να ξανακάνω τηλεόραση. Τα παρατάω λοιπόν όλα, μεγαλώνω τη μικρή, πάει νηπιαγωγείο και πάω και πέφτω στο TEMPO. Κάνω πρωινό τρίωρο. Δούλεψα επτά μήνες, πληρώθηκα τον πρώτο μήνα μόνο. Που έκλεισε το κανάλι, που χρεοκόπησε, που έγιναν καταλήψεις. Εγώ επειδή ήλπιζα ότι μπορεί να πάρω κανένα φράγκο, είχα φεσωθεί, είχα πάρει δάνεια, είχα αγοράσει σπίτια με το συμβόλαιο που είχα κάνει, το οποίο συμβόλαιο δεν είχε κατατεθεί ποτέ στην Εφορία, δηλαδή δεν υπήρχε συμβόλαιο ουσιαστικά, στο μυαλό μου μόνο ήταν, είχα φτάσει στο σημείο να βγάζω εκπομπή μόνη μου. Χωρίς δημοσιογράφους, χωρίς θέματα, χωρίς καλεσμένους, χωρίς αρχισυνταξία. Ήταν σε κατάληψη το κανάλι και δούλευε κάποιο κοντρόλ, κάποιος απεργοσπάστης κι εγώ. Μετά την πάτησα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξαναμπεις στην τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι μία δουλειά που ή τη διατηρείς και την συντηρείς με κάποιο τρόπο… αν αποχωρήσεις είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξαναμπείς.