Μάγδα Τσέγκου: Γιατί αποφάσισε να βρεθεί πίσω από τις κάμερες στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά;»

Όσα είπε στο Tatiana Live για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Αυτιά, τα σχέδια γάμου, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λόγω άγχους.

Η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για την απόφαση της να βρεθεί πίσω από τις κάμερες αντί στο πλευρό του Γιώργου Αυτιά στην παρουσίαση.
«Δεκατέσσερα χρόνια ξυπνάω στις 3.30 το πρωί. Δεν είναι αυτό το «δεν θέλω να βγάζω τη φάτσα μου στο γυαλί», γιατί δεν έχω τέτοια θέματα. Νιώθω ολοκληρωμένη τηλεοπτικά, δεν έχω τέτοιο άγχος να φανώ. Γενικά. Πολλές φορές στην εκπομπή έφευγα από τον αέρα και πήγαινα πάνω όταν ήταν ανάγκη. Ιεραρχικά για μένα πάει πρώτα η αρχισυνταξία και μετά όλα τα υπόλοιπα. Γιατί αυτό το κομμάτι είναι για πάντα. Η παρουσίαση μπορεί κάποτε να τελειώσει και για μένα είναι σημαντικό να έχω δουλειά. Του Γιώργου του είχα πει από πέρυσι ότι ήθελα σιγά σιγά να σταματήσω. Να αρχίσω να ξυπνάω λίγο αργότερα γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ. Είναι τελείως διαφορετική η ζωή ενός ανθρώπου όταν ξυπνάει στις 3.30, με το να ξυπνάει στις 5:30. Δεν κοιμάμαι πια εννιά το βράδυ αυστηρά.»

Όσο για το αν στα σχέδια της είναι η δημιουργία οικογένειας, η ίδια εκμυστηρεύτηκε στο «Tatiana Live» ότι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της και αφήνει τα πράγματα να την οδηγήσουν.
«Με βρίσκετε σε μία όμορφη περίοδο της ζωής μου, με μία σχέση η οποία είναι στα 2 – 2,5 χρόνια και εκεί μένω. Εγώ τα βλέπω πολύ απλά τα πράγματα στη ζωή και αφήνω την τύχη και τις συγκυρίες αν με πάνε όπου με πάνε.»

https://www.youtube.com/embed/5aVVpf9z4L4

Από τα όσα είπαν στην εκπομπή του Epsilon δεν έλειψαν και μερικές συμβουλές για την δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζουμε, αφού η δημοσιογράφος παραδέχτηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου πως στο παρελθόν αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας.

https://www.youtube.com/embed/19W_sU6H2t8