Μαχαιρίτσας – Κότσιρας: Αν ήταν στη θέση του Λαζόπουλου θα άφηναν τον Γεωργιάδη να βγει στην εκπομπή;

Τι λένε για το σύμφωνο συμβίωσης και την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια;

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος συνάντησε στα γυρίσματα για το «Τι νέα;» τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κότσιρα και μίλησε μαζί τους για τα θέματα των ημερών, όπως το σύμφωνο συμβίωσης και η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Μεταξύ άλλων, οι τραγουδιστές απάντησαν και για την κίνηση του  Άδωνι Γεωργιάδη να πάει στο θέατρο για να βγει στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, αλλά και την απόφαση του ηθοποιού αν του το απαγορεύσει.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Αν σκοπός ήταν να κάνει η εκπομπή τεράστια νούμερα ναι, θα γινόταν πανικός. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση του Λαζόπουλου. Το ότι κάνει προπαγάνδα και όχι τέχνη, είναι η άποψη του Γεωργιάδη, εγώ δεν συμφωνώ.»

Γιάννης Κότσιρας: «Εγώ με τον Λαυρέντη έχω δεχτεί πολλές φορές στις συναυλίες παρεμβάσεις κατά καιρούς και τις περισσότερες φορές αναλόγως τη συμπεριφορά των ανθρώπων τους δίνω το λόγο ή δεν τους δίνω το λόγο. Ζούμε μια περίεργη περίοδο, όλα είναι υπό εκμετάλλευση για να κάνουν τα πολιτικά τους παιχνίδια κάποιοι άνθρωποι, ειδικά σε τέτοιες περιόδους που είναι πολύ έντονες οι καταστάσεις. Αλλά εγώ να κρίνω είτε τον έναν είτε τον άλλον, δεν έχω καμία δουλειά και δεν με αφορά.»