Μ. Βιντιάδης : «Μελέτη, Σκορδά, Τσιμτσιλή δεν είναι της εμβέλειας της Μενεγάκη…»

Διαβάστε τι λέει...

 Εχοντας εδώ και δύο χρόνια αποσυρθεί από την ενεργό δράση ο Μεγακλής Βιντιάδης μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM 99,5 και στην Αφροδίτη Γραμμέλη αναφέρθηκε στη νέα γενιά παρουσιαστών και ηθοποιών λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

«Σήμερα οι περισσότεροι έχουν πρόβλημα με τον εαυτό τους, δηλαδή θέλουν να γράφουν πράγματα γι’ αυτούς, νομίζουν ότι εάν τα διαβάσουν οι αναγνώστες θα συμβεί κάτι συγκλονιστικό, και ενώ πρέπει να είναι συνεπείς στο συγκεκριμένο χώρο της δουλειάς τους, δεν είναι. Αυτό ξεκίνησε με την ίδρυση των ιδιωτικών καναλιών. Σήμερα δε βλέπουν ότι μία δουλειά είναι αποτέλεσμα προσπάθειας πολλών ανθρώπων.

Ο παρουσιαστής πιστεύει στην Ελλάδα πως όλα είναι αυτός. Οταν η εκπομπή έχει επιτυχία «Είδατε τι κάνω; Είδατε τι φτιάχνω; Ποιος είμαι;» Πάντα μπροστά μπαίνει το εγώ…Όταν έχει αποτυχία, φταίνε πάλι όλοι οι άλλοι εκτός από τον εαυτό τους».

Ο ίδιος πήρε την απόσταση να σταματήσει μετά από 42 χρόνια γιατί ένιωσε πως:

«τα τελευταία χρόνια οι εκπομπές επαναλαμβάνονται. Από την άλλη πλευρά αναρωτιόμουν γιατί χρειαζόμουν σε μια εκπομπή εγώ ή οι συνεργάτες. Θα μπορούσαν να έπαιρναν τις βιντεοταινίες τις περσινές, να τις παίζουν φέτος, δηλαδή την ίδια συνταγή».

Εκτιμώντας τη συνολική εικόνα της τηλεόρασης:  

«Υπάρχει τεράστια έλλειψη αισθητικής. Είναι ελάχιστα τα πράγματα τα οποία μπορείς να πεις ότι είναι καλά από όλες τις απόψεις. Στον ελληνικό χώρο μ’ αρέσει πολύ ο Λάκης Λαζόπουλος. Βέβαια έχει κάποιες εμμονές αλλά ο κάθε άνθρωπος έχει εμμονές. Μ’ αρέσει το χιούμορ του και μ΄αρέσει και ο τρόπος της δουλειάς του γενικώς. Δεν παρακολουθώ δημοσιογραφικές πολιτικές εκπομπές. Θεωρώ ότι δεν έχουν ειλικρίνεια.

Τελευταία όταν βλέπω δελτία, θεωρώ ότι είναι κι αυτά λίγο προκάτ, δηλαδή σαν κάποιος να τους έχει πει, πες αυτό και μην πεις εκείνο. Νομίζω πάντως ότι η ελληνική τηλεόραση θα έχει πρόβλημα. Το μόνο κανάλι που βλέπω ότι συνεχίζει να έχει την ταυτότητα του, είναι το MEGA. Τον ΑΝΤ1 βλέπω αισθητικά ότι δεν τα πάει πάρα πολύ καλά. Τα προγράμματα του, μου δίνουν μια φτήνια».

«Ξέρω ότι τα ριάλιτι είναι στημένα»!

Τέλος, καταπέλτης ήταν ο Μ. Βιντιάδης όταν ρωτήθηκε για το αν είναι στημένα τα ριάλιτι: «Εννοείται. Τα ριάλιτι είναι στημένα. Τα πάντα. Ξέρω ότι είναι στημένα».

Για την Ελένη Μενεγάκη

«Και η Ελένη έχει δυνατότητες να κάνει κι άλλα πράγματα. Κάνει τα ίδια πράγματα και γνωρίζω καλά ότι μπορεί να κάνει καλύτερα πράγματα».

Για Φαίη Σκορδά, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελεονώρα Μελέτη

«Δεν νομίζω ότι είναι της εμβέλειας της Μενεγάκη. Θα πρέπει να υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι στις επιλογές τους να προσπαθούν να βρουν ή έστω Μενεγάκη ή κάτι καλύτερο από τη Μενεγάκη».

Για την Ευγενία Μανωλίδου

«Η Μανωλίδου μου αρέσει. Είναι λίγο παρεξηγημένη. Είναι μορφωμένη κοπέλα, είναι καλή μουσικός, διευθύνει ωραία. Νομίζω ότι η Ευγενία θα μπορούσε να κάνει ένα ωραίο πρωϊνό, με ωραίο περιεχόμενο. Αν την αφήσουν να κάνει εκπομπή όπως θέλει, θα είναι καλή».

Πηγή:vima.gr

Διαβάστε ακόμα:

Οι περισσότεροι παρουσιαστές είναι άτομα ψυχικά ταλαιπωρημένα

Το σκληρό μήνυμα της Ζήνας Κουτσελίνη στην Κατερίνα Καραβάτου

Τι έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στο twitter για τα κιλά της Κατερίνας Ζαρίφη;