«Λύγισε» στον αέρα η Βίκυ Σταμάτη: «Συγγνώμη παιδί μου, συγγνώμη καρδούλα μου…»

Βίκυ Σταμάτη

Σε ταραγμένη κατάσταση η Βίκυ Σταμάτη στον αέρα του La Biri Biri.

Διεκόπη η σημερινή συνεδρίαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στην εκδίκαση της υπόθεσης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο λόγος της διακοπής της σημερινής συνεδρίασης ήταν το γεγονός ότι για λόγους υγείας απουσίαζε ο αντιπρόεδρος της έδρας, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή La Biri Biri. Η Βίκυ Σταμάτη μιλώντας στην Χριστίνα Λαμπίρη με αφορμή ότι δεν κατάφερε να παραστεί στο Εφετείο, διευκρίνισε πως διαφωνεί με τη λέξη «απολογία» και «λύγισε» στον αέρα αναφερόμενη στο παιδί της και τις δύσκολες στιγμές που περνούν βλέποντας την οικογένεια τους να έχει διαλυθεί.

[dfp_ads id=236982]

«Είστε μητέρα κυρία Λαμπίρη. Θέλω να σας πω ότι κάθε μέρα, κάθε βράδυ κυρίως το παιδί μου, το οποίο κλαίει, έχει περάσει σε μια άλλη ηλικία, βρισκόμαστε στην προεφηβεία, του λείπει ο πατέρας του, χρησιμοποιούμε για τον μπαμπά τη λέξη «εκεί». Πόσο άκαρδη λέξη η λέξη «εκεί». Δεν τολμούμε να πούμε τη λέξη φυλακή. Δεν τολμώ να του την πω. Λέμε απλά ο μπαμπάς είναι εκεί. Ο μπαμπάς έχει φως; Ο μπαμπάς είναι στο σκοτάδι;

Ζητώ συγγνώμη από το παιδί μου για τους άλλους οι οποίοι μας κατέστρεψαν την ευκαιρία μας να ζήσουμε μαζί. Λέω μόνο συγγνώμη καρδούλα μου που σου κατέστρεψαν την ευκαιρία να ζήσουμε όλοι μαζί. Αλλά κλείσε τα μάτια σου αγόρι μου και κάρφωσε το βλέμμα σου στο σκοτάδι τώρα όπως κάνει και η μανούλα, όπως έκανε και η μανούλα όσο έλειπε από κοντά σου. Και θα βρούμε το δρόμο μας. Βάστα αγάπη μου, εγώ είμαι εδώ και ο μπαμπάς είναι εδώ» είπε σε ταραγμένη κατάσταση η Βίκυ Σταμάτη.