«Λύγισε» στον αέρα η Φαίη Σκορδά μετά τον χωρισμό από τον Γιώργο Λιάγκα!

χωρισμός Λιάγκα Σκορδά

«Είναι μια κατάσταση δύσκολη. Έχουμε δύο υπέροχα παιδιά και αυτή η αγάπη μας ενώνει και θα μας ενώνει για μία ολόκληρη ζωή».

Στην κουζίνα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, η Φαίη Σκορδά έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για όλα. Ο χωρισμός Λιάγκα Σκορδά αιφνιδίασε τους πάντες. Ο θόρυβος που ακολούθησε ήταν πολύ μεγάλος και η παρουσιάστρια θεώρησε χρέος της να μοιραστεί τα συναισθήματά της με τους τηλεθεατές. «Πώς είσαι αγάπη μου γλυκιά;», ρώτησε η Αργυρώ την Φαίη και κάπου εκεί άρχισε η εξομολόγηση…

[dfp_ads id=236982]

Είναι μια κατάσταση δύσκολη

Καταλαβαίνετε ότι είναι μία κατάσταση που δεν είναι εύκολη. Είναι μια κατάσταση δύσκολη. Από το πρωί έρχονται όλοι και μου κρατάνε το χέρι. Σας ευχαριστώ πολύ. Επειδή διάβαζα και τα μηνύματά σας, δεν μπορώ να το αφήσω έτσι. Είδατε μια δήλωση που κάναμε από κοινού με τον Γιώργο. Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύκολο όλο αυτό. Κάποιοι από εσάς που μας βλέπετε το έχετε περάσει.

Είναι μία κατάσταση δύσκολη, πολύ προσωπική, αλλά… όταν υπάρχουν παιδιά αυτό είναι το πιο σημαντικό. Για μας αυτό είναι το πιο σημαντικό, είναι πάνω απ’ όλα και κάνουμε τα πάντα για να είναι τα παιδιά μας καλά. Έχουμε δύο υπέροχα παιδιά και αυτή η αγάπη μας ενώνει και θα μας ενώνει για μία ολόκληρη ζωή. Δεν είναι κάτι εύκολο αλλά θα πρέπει να είμαστε δυνατοί.

Χωρισμός Λιάγκα Σκορδά Τους πάγωσε όλους η Φαίη!

Είναι μια απόφαση που πήραμε από κοινού

Εγώ όταν ξεκινούσε η σεζόν φέτος έλεγα ευτυχώς θα πάω στην εκπομπή. Παίρνω πολύ αγάπη από τους συνεργάτες μου και παίρνω και πολύ αγάπη από εσάς. Μακάρι κι εγώ να μπορούσα σε μια δύσκολη στιγμή σας να ήμουν κι εγώ εκεί και να σας κρατούσα το χέρι. Η ζωή τα φέρνει έτσι, το σημαντικό όμως είναι να είμαστε γεροί και να είμαστε καλά για τα παιδιά μας.

Είναι μια απόφαση ζωής που από κοινού την πήραμε και δεν είναι κάτι χθεσινό. Δεν μπορεί να έγινε κάτι την Τετάρτη και την Παρασκευή, δεν είναι έτσι. Μέχρι εκεί, δεν θέλω να το προχωρήσω γιατί ανοίγουμε άλλα θέματα και δεν είναι ωραίο. Το θέμα είναι ότι εμείς είμαστε καλά για τα παιδιά μας και αυτό είναι πάνω απ’ όλα. Δεν είναι εύκολο αλλά λες ότι προτεραιότητα είναι τα παιδιά σου. Γι’ αυτό προχωράς με αγάπη, ψυχραιμία και λογική. Εγώ επειδή θέλω να είμαι ήρεμη και μέσα στο σπίτι με τα παιδιά, και ο Γιώργος σαφώς, δεν θέλω να το συζητάω κάθε μέρα. Με ενοχλεί να το συζητάω κάθε μέρα.