Λύγισε η Μαρία Ιωαννίδου: «Έπαθα ένα ψυχολογικό σύνδρομο, τα παράτησα όλα!»

Μαρία Ιωαννίδου

«Έχω ακυρώσει τη ζωή μου...»

Η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε στην εκπομπή La Biri Biri και λύγισε περιγράφοντας την δύσκολη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται με όλη αυτή την ιστορία με τα χρέη και τις σχολές, της, αλλά και όσα αναγκάστηκε να πουλήσει.

[dfp_ads id=236982]

«Έχω ακυρώσει τη ζωή μου. Δεν θα κάνω θέατρο, μια σκηνή δική μου που ήθελα, δεν θα ταξιδέψω, δεν θα αγοράσω καινούρια πράγματα. Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν έκανα όλη αυτή τη διαδρομή που λέτε για να φτάσω σε αυτό το σημείο και δεν φταίει η κρίση, φταίει η κρίση του μυαλού μου. Εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους, έβαλα λάθος υπογραφές. Και τα χιλιάρικα που λέω δεν είναι 100, είναι 250 και πάνω, πούλησα το σπίτι μου και χρωστάω ακόμα. Δεν έχω τελειώσει, έχω ακόμα εκκρεμότητες. Ο εφιάλτης ακόμα υφίσταται. Έφτασα σε σημείο και θέλω ψυχολογική υποστήριξη. Τα παράτησα όλα» εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή La Biri Biri η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία εξήγησε πως πούλησε τη σχολή της στην Γλυφάδα κρατώντας την καλλιτεχνική διεύθυνση και την υψηλή εποπτεία και «ο δικηγόρος μου έκανε ομόρρυθμη εταιρεία και με όρισε διαχειρίστρια. Όπου ρωτήσετε θα σας πουν τι βλακεία έκανα.»

«Έπαθα όλη αυτή την καταστροφή, πούλησα προσωπικά αντικείμενα, πούλησα το σπιτάκι μου το ωραίο, ενθύμια του Φρέντυ και την απέσυραν τη δήμευση. Τώρα, τι θα γίνει παρακάτω… πρέπει να βγουν χρήματα για να υποστηρίξω την άλλη περίπτωση.»

«Δεν με βρίσκετε σε καλές στιγμές. Έπαθα ένα ψυχολογικό σύνδρομο, παράτησα τις δουλειές μου, εξαιρετικές θεατρικές δουλειές. Αυτό που σας είπα στο βίντεο δεν ισχύει. Κατάλαβες τι τσαλαπάτημα; Πηγαίναμε για πρεμιέρα. Ήταν το θέατρο Χατζηχρήστου μια τρομερή δουλειά. Ευχαριστώ τον Χάρη Βορκά, συνάδελφος και σκηνοθέτης, ο οποίος έχτισε ένα ρόλο για μένα και έστησα και μια άλλη δουλειά. Είναι ψυχολογικό. Δεν αντέχω να το αντιμετωπίσω. Πάνε αυτές οι δουλειές και ξέρετε και πόσο δύσκολο είναι να έχει κανείς τέτοιες εποχές τέτοιες δουλειές. Μηδενίστηκε το κοντέρ, μηδενίστηκε η ζωή μου. Η βοήθεια που ζήτησα μου είπε να το κάνω αν μπορώ, αλλά δεν μπορώ. Αυτός ο πόλεμος γιατί είναι άγρια η δουλειά, δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω όλο αυτό» ανέφερε η χορογράφος βουρκώνοντας καθώς περιέγραφε όσα συμβαίνουν την τελευταία περίοδο.