Λύγισε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου για τη Ζωή Λάσκαρη: «Πρωταπριλιάτικο ψέμα»!

Ζωή Λάσκαρη

"Θα σας εκμυστηρευτώ κάτι: Η Ζωίτσα ήταν κάθε βράδυ στο Ιατρικό Κέντρο τις τελευταίες μέρες..."

Η Ζωή Λάσκαρη «έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας και σκόρπισε πόνο και θλίψη! Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου δεν άντεξε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή Μάτσες Μούτσες. Η ηθοποιός ανέφερε με λυγμούς:

[dfp_ads id=236982]

«Δεν μπορώ να το δεχθώ! Νομίζω ότι είναι ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα! Όταν μου είπε η αδερφή μου ότι «έφυγε» η Ζωή Λάσκαρη, έβγαλα ένα «αχ!» και τίποτα άλλο.

Ζωίτσα δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανες! Με πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο για να με εξετάσει επειδή πάχαινα χωρίς να τρώω, το θυμάμαι και κλαίω.

Με πόνο το λέω, δεν μπορώ να το πιστέψω! Τρεις μέρες τώρα την έχω στο μυαλό μου, τη βλέπω στο Πόρτο Ράφτη, στο θέατρο, στην πρώτη της εμφάνιση. Είναι για μένα ένα ψέμα! Το ταλέντο της, η λάμψη, το αστέρι της μπορεί να έφυγε από τη Γη, αλλά πάει στον ουρανό να λάμψει κι εκεί.

Η Ζωίτσα ήταν κάθε βράδυ στο Ιατρικό Κέντρο τις τελευταίες μέρες της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Την πόνεσε ο χαμός της Αλίκης! Η Ζωίτσα ήταν ένα αγνό πλάσμα, αγαπούσε τους πάντες. Το ελληνικό θέατρο και ο κινηματογράφος έχασαν την ελαφίνα…

Θέλω να της πω να κάνει ένα μεγάλο όμορφο ταξίδι κι εκεί που πάει την περιμένουν πολλοί αγαπημένοι. Ζητώ συγγνώμη που δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ στην κηδεία της. Θα είναι πάντα δίπλα μας και θα την αγαπάμε, σαν να μην έφυγε ποτέ από τη ζωή».