Λουκία Παπαδάκη: Όσα είπε για τον επιχειρηματία σύντροφό της και το γιο της

Λουκία Παπαδάκη

Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε για τους... άντρες της ζωής της στο La Biri Biri.

Μας ξανασυστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από το ρόλο της Ιωάννας, της μητέρας της Μαριλένας (Μαριάννα Τουμασάτου) στην σειρά «Οι συμμαθητές». Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε στην εκπομπή La Biri Biri για τον επιχειρηματία σύντροφο της, τον Τίμο Τζάννε, αλλά και τον γιο της ο οποίος πηγαίνει στην τρίτη Λυκείου.

[dfp_ads id=236982]

«Νομίζω ότι όταν θα ακούσει το όνομα του στην τηλεόραση θα του σηκωθούν οι τρίχες. Δεν κρυβόμαστε όσους έχουμε σκοτώσει τους έχουμε εξαφανίσει δεν τους βρήκαν» είπε αστειευόμενη η Λουκία Παπαδάκη και συμπλήρωσε «Είμαι ευτυχισμένη, είμαι ισορροπημένη, έχω την υγεία μου, έχουμε την υγεία μας όλοι σαν οικογένεια και από εκεί και πέρα όλα είναι εφικτά και έχουν φως.»

Όσο για το αν σκέφτεται τον γάμο η ηθοποιός συνεχίζει να το ρίχνει στα αστεία λέγοντας: «Δεν ξέρω αν ο γάμος σκέφτεται εμένα… Αν μου γινόταν πρόταση γιατί να πω όχι; Τι να πω; Σε αγαπώ σε λατρεύω αλλά δεν σε θέλω;»

«Ο γιος μου είναι σχεδόν 18, πάει στην τρίτη Λυκείου. Έχω μεγαλώσει έναν άνθρωπο με αρχές και με ήθος» λέει η Λουκία Παπαδάκη όταν η κουβέντα έρχεται στον γιο της.