Λούκας Γιώρκας: «Όλοι σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα»

Τι είπε για την σχέση του με την Έλενα Ράπτη;

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο Happy Day σήμερα το πρωί για να παρουσιάσει το καινούριο του τραγούδι και μίλησε για την σύντροφο του Έλενα Ράπτη δηλώνοντας πολύ ευτυχισμένος που την έχει στη ζωή του. Μίλησε ακόμα για την σχέση τους, τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αλλά και τη διαφορά ηλικίας και αν υπάρχουν σχέδια για γάμο.

«Δεν έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο, δεν έχουμε προχωρήσει σε κάτι τέτοιο. Εγώ το έχω δηλώσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις μου χω πει και προ πολλού και τώρα ακόμα πως είναι ένας από τους πρωταρχικούς μου στόχους. Μεγάλωσα σε μια πολύ όμορφη οικογένεια» είπε ο τραγουδιστής αν και δήλωσε πως «όλοι σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα» όταν η παρουσιάστρια του Happy Day Σταματίνα του είπε πως φαντάζεται πως η Έλενα Ράπτη είναι σε μια ηλικία που θα σκέφτεται το επόμενο βήμα…

«Στην Ελλάδα θεωρείται πολύ μικρός ένας άντρας να κάνει οικογένεια 28 χρονών;» απόρησε ο τραγουδιστής όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε αν δεν τον φοβίζει να γίνει τόσο μικρός μπαμπάς. «Εμένα επειδή με τους γονείς μου δεν είχα μεγάλη διαφορά ηλικίας, ήμασταν πολύ κοντά, δηλαδή δεν υπήρχε αυτό το χάσμα που αντιμετωπίζουν κάπιες φορές άλλες οικογένειες» είπε ο Λούκας Γιώρκας ο οποίος αποκάλυψε πως αν και έχουν πάει με την Έλενα Ράπτη στην Κύπρο δεν έχει γνωρίσει τους γονείς του γιατί το ταξίδι ήταν βιαστικό.

//www.youtube.com/embed/j8nIuZAUnig

Διαβάστε ακόμα:

Έλενα Ράπτη: «Ένιωσα άσχημα, ντράπηκα, όταν είδα τις φωτογραφίες»

Ο Λούκας Γιώρκας μιλάει για τη διαφορά ηλικίας στις σχέσεις