Η Λίνα Σακκά μίλησε για τον χωρισμό που δεν είχε μάθει κανείς

Λίνα Σακκά

«Τα έβγαλα πέρα με ένα μικρό κομπόδεμα και οικονομία, πήγα σε δικό μου σπίτι για να μην πληρώνω ενοίκιο...»

Η Λίνα Σακκά ζει με τον γιο της Μάριο, καρπό του ερωτά της με τον personal trainer Μάρκο Καραντώνη. Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει πριν έρθει στη ζωή το παιδί. Ωστόσο, ελάχιστα πράγματα γνωρίζαμε για την καθημερινότητα της ηθοποιού.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, η Λίνα Σακκά εξομολογήθηκε αρχικά για το πως τα έβγαλε πέρα μεγαλώνοντας ένα παιδί μόνη της και χωρίς δουλειά: «Με ένα μικρό κομπόδεμα και οικονομία, πήγα σε δικό μου σπίτι για να μην πληρώνω ενοίκιο και φυσικά υπάρχει ο πατέρας του παιδιού που μας βοηθάει στο σπίτι στα καθημερινά μας».

Σε ερώτηση του Γιώργου για τον χωρισμό, η Λίνα απάντησε: «Δεν είμαστε μαζί, το είχαμε πει από παλιά αυτό. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Ίσα – ίσα που οι σχέσεις μας είναι καλύτερες από ποτέ. Δηλαδή, ευτυχώς που είχαμε την ωριμότητα να παρθούν οι αποφάσεις πολύ γρήγορα και να μην κάνουμε πειράματα. Ήμασταν δύο άνθρωποι που ερωτευτήκαμε. Το παιδί ήρθε σαν δώρο και για τους δυο μας, αλλά τελικά είδαμε ότι πιο πολύ ταιριάζουμε να είμαστε φίλοι παρά να είμαστε ζευγάρι. Δεν μπήκαμε στη διαδικασία πειραματισμού «έλα να το δούμε και αν μας βγει». Έχουμε μία ωριμότητα και καταλάβαμε ότι δεν πάει».