Λιάγκας – Σκορδά: Τι είπαν για Παπαδάκη, Αρβύλα και Rising Star;

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσαν οι δύο παρουσιαστές.

Για την χρονιά που φτάνει σιγά, σιγά στο τέλος της μίλησαν οι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, κατά την παρουσία τους στο Golden Hall, όπου και άναψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Γιώργος Λιάγκας: «Μέχρι τώρα περνάμε μια πολύ ωραία χρονιά, έχουμε μια πάρα πολύ ωραία ομάδα, γελάμε, διασκεδάζουμε, φαίνεται ότι και φέτος υπάρχει η ίδια ανταπόκριση από τον κόσμο, σε σχέση με τις προηγούμενες πέντε χρονιές. Και δεν μιλάω για τα νούμερα τηλεθέασης, μιλάω για αυτό που αποτυπώνουμε εμείς στην προσωπική επαφή μας με τον κόσμο. Τηλεοπτικά το 2015 ξεχωρίζω τους Ράδιο Αρβύλα που πραγματικά έχουν τεράστια διείσδυση. Σίγουρα τον Παπαδάκη, γιατί είναι πολύ σημαντικό για 25η χρονιά να είσαι πρώτος και να κάνεις τέτοιες τηλεθεάσεις. Και θα ξεχώριζα και την ομάδα που παρήγαγε το καλύτερο show που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, το Voice, την ομάδα του ΑΝΤ1 που ετοιμάζει για του χρόνου ένα πιο δυνατό show. To Rising Star, αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι ο παρουσιαστής».

Φαίη Σκορδά: «Εγώ κάθε χρόνο συνειδητοποιώ ότι το ευχαριστιέμαι ακόμα περισσότερο και είμαστε ακόμα πιο πολύ δεμένοι σαν ομάδα. Είναι μια πολύ ωραία χρονιά, το παλεύουμε, το προσπαθούμε και πάμε με όρεξη. Για το 2015, τηλεοπτικά θα ξεχώριζα τον Γιώργο Παπαδάκη γιατί είναι εκεί, σταθερός, γερός, για πάρα πολλά χρόνια, 25 χρόνια και για μένα ανοίγει δρόμο για εκπομπές. Δεν είναι ωραίο να υπάρχουν σύντομες ημερομηνίες λήξεως στις εκπομπές. Δεν είναι μόνο οι παρουσιαστές, είναι και άνθρωποι που δουλεύουν από πίσω. Είναι ωραίο να υπάρχουν αγαπημένες συνήθειες και αυτό το πόστο το κρατάει γερά ο Γιώργος Παπαδάκης».