Λιάγκας – Σεφερλής: Πτώση στα ποσοστά τηλεθέασης των δύο πρωινών

Πέρασε MEGA και ΑΝΤ1 η Τσιμτσιλή στο νεανικό.

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά κρατήθηκαν όλη την εβδομάδα υψηλότερα από τον Μάρκο Σεφερλή τουλάχιστον στο σύνολο, με MEGA με ΜΙΑ να κρατά το ενδιαφέρον του νεανικού σε υψηλότερα ποσοστά μονάχα την περασμένη Τρίτη.

Η εβδομάδα έκλεισε με πτώση των ποσοστών, ιδιαιτέρως του Πρωινού, το οποίο ωστόσο κατάφερε και πάλι να περάσει μπροστά από το MEGA. Συγκεκριμένα στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης ο Μάρκος Σεφερλής κράτησε το 20,2% και ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά το 24,1%. Την ίδια ώρα η Πόπη Τσπανίδου στο STAR σημείωσε κατά μέσο όρο 10,8% στους πίνακες τηλεθέασης.

Παρόμοια η εικόνα και στο δυναμικό κοινό που είναι και στόχος του MEGA με ΜΙΑ αλλά και το «φρούριο» της εκπομπής που έχει δώσει καλές «μάχες» στο πρόσφατο παρελθόν. Οι μετρήσεις της Nielsen έδειξαν 20% για τον Μάρκο Σεφερλή και 22,3% για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Τα δύο αντίπαλα πρωινά ξεκίνησαν μετά τις 10:30 να παίρνουν πίσω τους τηλεθέατές που έχασαν από την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Συγκεκριμένα το διάστημα 10:00 – 10:30 το Happy Day κράτησε το 19,3% του νεανικού κοινού, αφήνοντας ένα 13,9% στο MEGA με ΜΙΑ και 16% στο Πρωινό.

Λία Παππά

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις της τηλεθέασης