Λιάγκας σε Μπέζο: «Έμαθα ότι παραιτήθηκε η Πρωτοψάλτη από τις Τρωάδες γιατί…»

Η αποκάλυψη του παρουσιαστή...

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την κυρία Πρωτοψάλτη για την μέχρι σήμερα άριστη μεταξύ μας συνεργασία. Αν και δεν είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε για μεγάλο χρονικό διάστημα, θεωρώ πως αυτό που ”κατακτήσαμε” είναι αμοιβαία εμπιστοσύνη και εκτίμηση. Σέβομαι απόλυτα τους προσωπικούς της λόγους και της εύχομαι κάθε επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια. Ίσως το ”ταξίδι” που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τώρα -με μία παράσταση που είμαι σίγουρος πως θα είναι επιτυχημένη- να ολοκληρωθεί με κάποια άλλη παράσταση στο μέλλον».

Αυτά ανέφερε η ανακοίνωση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Στάθη Λιβαθινού, για την ξαφνική αποχώρηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη από την καλοκαιρινή παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου «Τρωάδες» του Ευριπίδη. Στην προσωπική της επιστολή, που παρέδωσε ιδιοχείρως, στον Στάθη Λιβαθινό η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, τον ενημέρωνε πως αποχωρεί για «απολύτως προσωπικούς λόγους».

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τρίτης άλλα είπε ότι άκουσε, στον καλεσμένο του Γιάννη Μπέζο. «Έμαθα ότι παραιτήθηκε η Πρωτοψάλτη γιατί πήρε κάποια πολλά λεφτά για να πει κάποια τραγούδια σε μια παράσταση…», είπε ο Γιώργος και ο ηθοποιός απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την παραπάνω φήμη.