Λιάγκας για τη φωτογράφιση Βαρουφάκη στο Paris Match: «Eίναι λίγο προκλητικό να ανοίγεις το πλούσιο σπίτι σου και να φωτογραφίζεσαι…»

«Ο Τσίπρας δε θα το έκανε»

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη με τη σύζυγο του Δανάη Στράτου στο σπίτι τους με φόντο την Ακρόπολη για το περιοδικό Paris Match δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του στο Πρωινό.

«Ξέρουμε ότι είναι lifestyle άνθρωπος. Θεωρώ από τη μία ότι είναι λίγο προκλητικό σε αυτές τις περιόδους να ανοίγουμε το πλούσιο χλιδάτο – δεν είναι κακό να έχεις λεφτά, εγώ είμαι με αυτούς που έχουν λεφτά, μακάρι να είχα κι εγώ και να είχα τέτοιο ωραίο σπίτι και πιο ωραίο ακόμα – είναι λίγο προκλητικό όμως να ανοίγεις το πλούσιο σπίτι σου και να φωτογραφίζεσαι καλαίσθητα μεν με ωραίος φωτογραφίες όταν είναι η Ελλάδα της κρίσης και εσύ δίνεις μια μάχη, σωστή μάχη, μεγάλη μάχη για να βγούμε από την κατάσταση αυτή. Αυτή είναι η μία πλευρά της φωτογράφισης, η άλλη πλευρά λέει ότι θα μου προτείνουν εμένα ή του οποιουδήποτε να φωτογραφηθώ στο Paris Match που ίσως είναι το καλύτερο περιοδικό στον κόσμο και θα έλεγα όχι;

Είναι καταξίωση να σου το προτείνει το Paris Match καταλαβαίνεις ότι έχει προκαλέσει σάλο στην Ευρώπη με την εμφάνιση του, με το λόγο του όμως κατά την άποψη μου, αν ήμουν στη θέση του θα έλεγα «να περιμένουμε να στρώσει το πράγμα λίγο».

Κι ο Τσίπρας είναι αυτή τη στιγμή πολύ δημοφιλής στη Ευρώπη, αν του κάναν πρόταση θα το έκανε; Ο Τσίπρας δε θα το έκανε.»

https://www.youtube.com/embed/_3PsZ6cf2hU