Λιάγκας για Ιωάννου: «Επειδή χώρισε με τη Ναταλία να το κόψει;»

Σάσα Σταμάτη: «Εγώ πιστεύω πως το «από πηδίκουλες» γέμισε ο τόπος πάει καρφί στον Μάνο Ιωάννου.

Το ποστ της Ναταλίας Γερμανού μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρώην σύντροφο της Μάνο Ιωάννου να βγαίνει με την αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, Βαλέρια, σχολίασαν στο Πρωινό προσπαθώντας να βρουν αν ο χαρακτηρισμός πάει στον ηθοποιό.

Την αρχή έκανε η Σάσα Σταμάτη λέγοντας: «Εγώ πιστεύω πως το «από πηδίκουλες» γέμισε ο τόπος πάει καρφί στον Μάνο Ιωάννου. Και δε μου αρέσει που βγάζει κατινιά τώρα η Ναταλία για αυτό. Την έχω πολύ ψηλά την Ναταλία»

«Ο Ιωάννου είναι ένας καλός ηθοποιός… » ξεκίνησε να λέει η Φαίη Σκορδά πριν την διακόψει ο Γιώργος Λιάγκας για να προσθέσει: «Και καλός πηδίκουλας από ότι καταλαβαίνω». Η Φαίη συνέχισε ολοκληρώνοντας το «χτύπημα κάτω από τη μέση»: «Θα γινόταν γνωστός, αλλά η αλήθεια είναι ότι εξαιτίας της σχέσης του με την Ναταλία ασχολούμαστε όλοι τόσο πολύ.»

Ο Γιώργος Λιάγκας υπερασπίστηκε το δικαίωμα στο φλερτ, χαρακτηρίζοντας ως «λάθος» την ανάρτηση.«Δεν κατάλαβα δηλαδή, επειδή χώρισε με τη Γερμανού να το κόψει να το πετάξει στα σκυλιά να το φάνε; Άντρας είναι έχει και βιολογικές ανάγκες. Και από ότι καταλάβαμε, δεν χώρισε χτες από τη Γερμανού. Από τα Χριστούγεννα είχαν προβλήματα.»

Λίγο αργότερα οι τόνοι ανέβηκαν με τον Γιώργο Λιάγκα να εκνευρίζεται από τους συνεργάτες του που δεν τον άφηναν να ολοκληρώσει αυτό που ήθελε να πει. «Αφήστε με να πω κάτω που ξέρω! Αν κάποιος χωρίζει με κάποιον άλλον, δε το λέω για τη Γερμανού, το λέω γενικότερα τώρα, και ένας από τους δύο ζητάει επανένωση. Κι εγώ μαθαίνω ότι αυτός που ζητάει επανένωση βγαίνει με άλλες, τότε βγαίνω και τον γράφω πηδίκουλα… Γιώργος Λιάγκας»

https://www.youtube.com/embed/bw-aKxKr4Is