Λιάγκας για Γκέντζογλου – Ηλιάδη: «Οικογενειακό ξεκατίνιασμα χωρίς προηγούμενο»!

«Υπήρχε κανένας λόγος να βγάλει η Αγγελική το υπερηχογράφημα; Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου όταν οι άνθρωποι πουλάνε τέτοια θέματα»!

«Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα οικογενειακό ξεκατίνιασμα. Προηγούμενό του δεν υπάρχει!», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας την έκταση που έχει πάρει το θέμα της εγκυμοσύνης της Αγγελικής Ηλιάδη. « Έυχομαι σε όλες τις οικογένειες που έχουν παρόμοια προβλήματα να μη ζουν τέτοια θέματα. Καλό είναι τα εν οίκο μη εν δήμω, να μένουν σε προσωπικό επίπεδο. Είναι ένα δημόσιο ξεκατίνιασμα που εγώ εύχομαι σε καμία οικογένεια να μη συμβαίνει. Δεν είναι ωραίο πράγμα αυτό…», τόνισε. 

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην ανάρτηση του Σάββα Γκέντζογλου με τον πίθηκο και της Αγγελικής Ηλιάδη με το υπερηχογράφημα, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε: «Ο Σάββας θα έπρεπε να πει μάνα μαζέψου και Αγγελική μαζέψου. Να απαντάς με το υπερηχογράφημα είναι λάθος. Υπήρχε κανένας λόγος να το κάνει αυτό η Αγγελική σήμερα; Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου όταν οι άνθρωποι πουλάνε τέτοια θέματα και μάλιστα για απάντηση σε οικογενειακές διενέξεις. Ότι πιο ιερό είναι η εγκυμοσύνη και η γέννηση του παιδιού».

Διαβάστε ακόμα:

Σ. Γκέντσογλου: Τι απάντησε σε όσα ακούγονται για την εγκυμοσύνη της Αγγελικής

Αγγελική Ηλιάδη: Δείτε το υπερηχογράφημα του μωρού της!

Σκληρή επίθεση Λαζαρίδη σε Ηλιάδη: «Έκανε το γιο της πατέρα του παιδιού της! Είναι τεκνατζού»!

Ξέσπασε η μητέρα του Σάββα Γκέντζογλου: «Η Ηλιάδη είναι 13 χρόνια μεγαλύτερη, εκμεταλλεύθηκε την εγκυμοσύνη»!