Η λέξη που δε λες: Βραβείο στον Alpha από το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Το σίριαλ που ξεχωρίζει φέτος για την αισθητική και την τόλμη του...

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, ο ALPHA βραβεύτηκε από το Κέντρο Παιδιού & Εφήβου για την πρωτοβουλία του να αναδείξει το θέμα του αυτισμού στην ελληνική κοινωνία, μέσα από τη σειρά «Η λέξη που δε λες». Το νέο σίριαλ του καναλιού που ξεχώρισε από το πρώτο πλάνο για την αισθητική και την τόλμη του, αποτελεί μια όαση στην ελληνική τηλεόραση του 2016.

Το βραβείο παρέλαβε ο ηθοποιός της σειράς Βασίλης Μπισμπίκης, ενώ με βραβείο τιμήθηκε και η εταιρεία παραγωγής INDIGO VIEW που εκπροσωπήθηκε από την Όλγα Παναγοπούλου – Σορμαϊνη, υπεύθυνη συντονισμού παραγωγής.

Το Κέντρο Παιδιού & Εφήβου ιδρύθηκε το 1996 στη Χίο, ως Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, και έχει στηρίξει περισσότερους από 5.300 εξυπηρετούμενους (παιδιά, ενήλικες και τις οικογένειές τους). Σκοπός του κέντρου είναι η ποιοτική παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής παιδιών, εφήβων και ενηλίκων στους τομείς της Ψυχικής Υγείας και της Ειδικής Αγωγής, στη Χίο και την  Αττική. Πρόεδρος του Κέντρου είναι η κ. Παρασκευή Σιδηροφάγη.

leksi2a