Λεωνίδας Βελής: «Όταν έχασα τη Νικολέτα, σκέφτηκα να τελειώσω κι εγώ»

Λεωνίδας Βελής

«Την μαχαίρωσαν τόσες πολλές φορές...»

Ο Λεωνίδας Βελής μοιράστηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τη δική του αλήθεια. Ο τραγουδιστής που έκανε μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό εκμυστηρεύτηκε στην Ζήνα Κουτσελίνη πως ο ίδιος θεωρεί πως έχει μερίδιο ευθύνης στον χαμό της αγαπημένης του συζύγου από καρκίνο, πως απομακρύνθηκε από τις πίστες μετά το θάνατο της και τις προσπάθειες του να πουλήσει το σπίτι που έμεναν για να σβήσει τις αναμνήσεις. Ο Λεωνίδας Βελής αποκάλυψε ακόμα πως δίπλα στον τάφο της γράφει το όνομα του, ενώ πως το πρώτο διάστημα της βαθιάς του θλίψης σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πώς ξεκίνησαν όλα…

«Η Νικολέτα έπεσε σε μία μεγάλη κατάθλιψη διότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε παιδί. Αυτό της στοίχισε πάρα πολύ. Δεν κοιμόταν… Με ανάγκασε και εμένα αφού το κουβεντιάσαμε να κάνει μια εξωσωματική. Ένα χρόνο μετά τη δεύτερη εξωσωματική έπαθε ενδομήτριο καρκίνο. Καταλαβαίνεις ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος του καρκίνου νομίζω ότι τον έχω επωμιστεί εγώ» εξομολογήθηκε ο Λεωνίδας Βελής.

«Έφτιαξα ένα τεράστιο σπίτι 400 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη. Έχω κι ένα υπέροχο σπίτι στο Λας Βέγκας όπου πηγαινοέρχομαι»

Ο τραγουδιστής εξέφρασε ακόμα το παράπονο του που η σύζυγος του ταλαιπωρήθηκε πριν φύγει από τη ζωή…«Εν τω μεταξύ με πονάει κάτι πάρα πολύ, ότι φύγαμε από εδώ από Αθήνα και με την παρότρυνση της γιατρού πήγαμε στη Νέα Υόρκη, ας πούμε για να γίνει καλά. Τα αποτελέσματα όμως τα ήξεραν εδώ. Και πήγαμε εκεί πέρα και την μαχαιρώσαν τόσες πολλές φορές, δίνοντας μου να πιστέψω ότι θα την κάνουν καλά. Ένα εξάμηνο μετά την εγχείριση πέθανε. Αυτή η ταλαιπωρία μου δίνει την εντύπωση ότι έγινε μόνο και μόνο για τα λεφτά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον δικό του πόνο, είναι χαρακτηριστικό πως ο ίδιος αγόρασε τον τάφο του δίπλα στον δικό της, όταν τη έχασε:«Το πρώτο χρονικό διάστημα μετά τη φυγή της Νικολέτας, σκέφτηκα να τελειώσω κι εγώ. Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Στα Σπάτα αν θα πάτε, υπάρχει ο τάφος της Νικολέτας και δίπλα είναι ο δικός μου».