Λένα Παπαδοπούλου: «Η παύση στην καριέρα μου έγινε όταν…»

Λένα Παπαδοπούλου

«Οι άλλοι πετούσαν business, εγώ πάντα πετούσα με economy».

Η Λένα Παπαδοπούλου μίλησε στο «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» για την περίοδο που σταμάτησε το τραγούδι, αλλά και το γεγονός ότι ποτέ δεν έκανε μια πλούσια ζωή.

[dfp_ads id=236982]
Για την παύση που έκανε

«Έχω επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα δύο χρόνια τώρα. Όταν νιώθεις ότι θες να το κάνεις, μπαίνεις το κάνεις. Εγώ σταμάτησα σε μία περίοδο που ένιωθα ότι δεν έκανα πράγματα για τον εαυτό μου. Είπα θα κλείσω αυτό τον κύκλο, θα ανοίξω τον άλλον, να βρω εγώ ποια είμαι και τι θέλω. Ευτυχώς που το έκανα αυτό γιατί βρήκα τις ισορροπίες μου. Παρ’ όλο το κόστος, δεν το μετάνιωσα ποτέ.»

«Ποτέ δεν έκανα πλούσια ζωή»

«Αυτό που θα πω δεν με συμφέρει, αλλά κι αν μου έλεγαν ότι θα το κάνεις και δεν θα πληρώνεσαι, εγώ πάλι θα το έκανα. Δεν είναι δουλειά αυτή για εμένα. Είναι μεγάλη αγάπη, είναι έρωτας. Όχι ότι ζω από κάτι άλλο, ούτε ότι είμαι πλούσια. Απλώς δεν κάνω και μια πλούσια ζωή. Ποτέ δεν ήμουν ο άνθρωπος που θα έχει ακριβά αυτοκίνητα, που θα μένει σε ακριβά μέρη. Και τις καλές εποχές. Οι άλλοι πετούσαν με business, εγώ πάντα πετούσα με economy. Έλεγα όχι. Αυτά τα χρήματα από εδώ, εγώ μπορεί να τα δώσω κάπου που να έχουν ανάγκη. Γιατί να πετάξω business, δεν υπάρχει κανένας λόγος. Δεν γεννήθηκε κανείς μας πλούσιος. Τι είναι ο πλούτος; Δεν μπορεί κανείς να με κάνει να περάσω καλύτερα από το να πάρω το ποδήλατο μου και να πάω βόλτα στη θάλασσα.»