Λευτέρης Πανταζής για Καίτη Φίνου: «Είχαμε τσακωθεί κι εκείνη έβγαινε με άλλον…»

Ο τραγουδιστής απαντά στα λεγόμενα της ηθοποιού στο Mega με Μία σχετικά με το τέλος της σχέσης τους

Πριν λίγες ημέρες στο Mega με Μία και στην Χριστίνα Πολίτη, η Καίτη Φίνου αποκάλυψε πως έληξε η σχέση της με τον Λευτέρη Πάνταζη… Ο τραγουδιστής δίνει τη δική του οπτική για το πως έγιναν τα γεγονότα αυτά στο περιοδικό Λοιπόν και στην Ηρώ Μαύρου:

«Είχαμε νοικιάσει ένα σπίτι για να μείνουμε μαζί, αλλά τελικά χωρίσαμε. Εγώ είχα δώσει την προκαταβολή, όταν τελείωσε, προφανώς της ζήτησαν το ενοίκιο για τον επόμενο μήνα κι έφυγε μάλλον κι εκείνη από το σπίτι. Δεν μπορούσα εγώ, από τη στιγμή που δεν ζούσα μαζί της, να συνεχίσω να πληρώνω ένα σπίτι.»

Άρα δεν πήρατε την προκαταβολή πίσω, απλά δεν συνεχίσατε να πληρώνετε το ενοίκιο…

Ναι αφού ζούσε με άλλον, είχαμε χωρίσει. Καταρχάς, όταν νοικιάζεις ένα σπίτι δίνεις κάποια προκαταβολή, την οποία δεν μπορείς να την πάρεις πίσω, απλά την εξαντλείς μένοντας στο σπίτι. Αυτό πρέπει να έγινε, δεν θυμάμαι ακριβώς, πάντως πίσω δεν πήρα καμία προκαταβολή.

Μένατε μαζί σε αυτό το σπίτι;

Το είχαμε νοικιάσει για να μείνουμε μαζί κάποια στιγμή, αλλά το διάστημα εκείνο χωρίσαμε.

Για ποιο λόγο χωρίσατε, σας είχε βάλει κάποια διορία, όπως είπε;

Ειλικρινά, δεν θυμα΄μαι τι είχε γίνει. Είχαμε τσακωθεί κι εκείνη έβγαινε με άλλον. Όταν το άκουσα αυτό, έκανα διακριτικά πέρα, αφού πια είχαμε χωρίσει.

Τώρα έχετε καλές σχέσεις με την Καίτη Φίνου;

Καλύτερες δεν υπήρξαν ποτέ, είμαστε φίλοι, τα λέμε, είμαι πάντα δίπλα της, την αγαπώ, την εκτιμώ και το ξέρει.

Έτσι κι αλλιώς, δεν είπε ότι έγινε με πρόθεση από εσάς.

Μα δεν έκανα κάτι για να την πληγώσω, απλά επειδή είχε τελειώσει αυτή η σχέση κι εκείνη συνέχιζε να μένει στο σπίτι που είχα δώσει εγώ την προκαταβολή, όταν τελείωσε, μάλλον ο σπιτονοικοκύρης τη ρώτησε αν ια συνεχίσει να μένει. Πραγματικά, απορώ που τα θυμάται όλα υταά, εγώ τα είχα ξεχάσει (γέλια).