Λευτέρης Κιντάτος: Η συμμετοχή στο The Voice, η απώλεια του πατέρα του και τα κιλά που έχασε

Δε θα πιστεύετε πόσα κιλά έχασε...«Αποφασίζω δύο καλοκαίρια πριν και τρώω δύο μήνες μόνο καρπούζι. Όταν λέω μονο καρπούζι το εννοώ, Έχασα...»

Ο Λευτέρης Κιντάτος μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, τη συμμετοχή του στο The Voice, αλλά και την απόφαση του να χάσει μόνος του 65 ολόκληρα κιλά.

Για τα κιλά που έχασε:
«Έχω χάσει 65 κιλά μόνος μου. Το ξεκίνησα πριν από 2,5 χρόνια λάθος τελείως. Αποφασίζω δύο καλοκαίρια πριν και τρώω δύο μήνες μόνο καρπούζι. Όταν λέω μονο καρπούζι το εννοώ, Έχασα 19 κιλά μέσα σε δύο μήνες. Μετά αρχισα να τρώω στρέμματα κολοκύθια, θάλασσα πολύ, ρακέτες, αυτά που κοροϊδευα τα έκανα.»

Για τη συμμετοχή στο The Voice: «Είχαν λυσσάξει όλοι θα πας στο The Voice θα πας στο The Voice. Να σου πω την αλήθεια δεν  ήθελα να πάω στο The Voice. όχι δεν ντρεπόμουν. Θεωρούσα ότι θα είναι ένα ριάλιτι πάλι, θα έχει ίντριγκα και ιστορίες, κάτι που με διέψευσε τελείως» είπε ο Λευτέρης Κιντάτος ο οποίος μπήκε στο talent show από ένα στοίχημα στο τάβλι. 

«Έγινε Σάββατο, Σάββατο έχασα τον πατέρα μου, την Τρίτη έγινε το γύρισμα για το blind και την Τετάρτη πήγα στην κηδεία. Πέρασε πολλές φορές από το μυαλό μου να μην πάω τελικά. Αλλά επειδή ο πατέρας μου μου είχε μάθει σε αυτή τη ζωή αγωνιζόμαστε και τελικά δεμ εχει σημασία αν δεν τα καταφέρουμε. Λέω θα αγωνιστούμε και ό,τι γίνει. Ήξερα ότι εκείνος ήθελε να πάω και να το κάνω. Θελω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή του ΑΝΤ1 για τον εξής λόγω, εγώ τον θάνατο του πατέρα μου τον έμαθα εκεί, τους παρακαλεσα να μην ακουστεί τίποτα, να μη μαθευτεί τίποτα και αντιμετώπισαν με τόσο σεβασμό το θέμα.»

//www.youtube.com/embed/vs8wD094WSQ

Διαβάστε ακόμα:

The Voice: Οι φιναλίστ αποκαλύπτουν ποια ήταν η στιγμή που φοβήθηκαν πως θα αποχωρήσουν από το show

Συγκινήθηκε ο Λευτέρης Κιντάτος με τον Βασίλη Καρρά