Λευτέρης Ελευθερίου: Η εξομολόγηση του για το YFSF και την μίμηση της Αρετής Κετιμέ – Τι είχε συμβεί;

Λευτέρης Ελευθερίου

Ο Λευτέρης Ελευθερίου αποκάλυψε στο ΣΟΥΚΟΥ ποιος ήταν ο λόγος που ενώ ξεκίνησε δυναμικά στο YFSF, σταδιακά έκανε λίγο πίσω.

Ο ανατρεπτικός Λευτέρης Ελευθερίου βρέθηκε στο ΣΟΥΚΟΥ το πρωί του Σαββάτου και μεταξύ άλλων με αφορμή το YFSF που επέστρεψε στις οθόνες μας, μίλησε για τη δική του συμμετοχή, αποκαλύπτοντας το λόγο που μετά τα πρώτα live και την επιτυχία των μεταμφιέσεων του «πάτησε φρένο».

«Εμείς αυτό που βλέπαμε ήταν ότι είχες ξεκινήσει πολύ φορτσάτος και μετά σαν να τρόμαξες, πέρα από την κούραση» επισήμανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον καλεσμένο τους, ο οποίος είχε τότε γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά.

«Θα σου πω ένα θέμα που αντιμετώπισα και με κόμπλαρε πάρα πολύ. Αφότου έκανα μια καλλιτέχνιδα την οποία εκτιμώ και πάρα πολύ, γιατί μου αρέσει και το παραδοσιακό τραγούδι. Την Αρετή Κετιμέ, η οποία έχει περάσει ένα πάρα πολύ συμπαθητικό πρόσωπο στον κόσμο.

YFSF: Η ξεκαρδιστική εμφάνιση του Λευτέρη Ελευθερίου ως Αρετή Κετιμέ

Οι κρίσεις τότε ήταν λίγο αυστηρές όσον αφορά στο πρόσωπο της Αρετής, ότι τι κάνεις… σατιρίζεις τα πρόσωπα; Εκεί λίγο κόμπλαρα. Κι αυτό το λέω για τους παίκτες τους ΥFSF ότι μην ανησυχούν αν θα αποδομηθεί ένα -πρόσωπο. Δεν το κάνουμε για να θίξουμε τους καλλιτέχνες. Εγώ είχα πολύ αυτό το άγχος» εκμυστηρεύτηκε ο Λευτέρης Ελευθερίου.