Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Όσους δίσκους έχει πουλήσει ο Νταλάρας…»

Με τι διαφώνησε ο γνωστός καλλιτέχνης;

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας με δηλώσεις του στη «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου επεσήμανε τη διαφωνία του γύρω από το τι ορίζεται «εμπορικό» τραγούδι, ενώ ο ίδιος δήλωσε πως του αρέσουν τα λαϊκά τραγούδια.

«Δεν είναι αυτό το εμπορικό τραγούδι. Εκεί υπάρχει μια μεγάλη ασάφεια και μια μεγάλη πλάνη. Ποιος είπε ότι εμπορικό είναι αυτό το τραγούδι. Αυτό είναι mainstream, είναι τραγούδι lifestyle, είναι μια κατηγορία, εγώ δεν κρίνω καλό ή κακό και απευθύνεται σε έναν άλφα κόσμο, αλλά δεν σημαίνει ότι αυτό είναι εμπορικό. Δηλαδή, όσους δίσκους έχει πουλήσει ο Νταλάρας δεν πρόκειται να πουλήσουν όλοι αυτοί μαζί. Ποιος είναι εμπορικός λοιπον;»

Όσον αφορά στα παιδικά του χρόνια, τα έφερε στη μνήμη του μαζί με ένα προσφατο περιστατικό:«Ήμουν λίγο αληταράς. Είχε πεθάνει και ο πατέρας μου, ήμουν μόνος μου. Ζούσα στην Πλάκα, η μάνα μου δούλευε δεν πολυασχολιόταν με τα του σχολείου. Κάποια στιγμή μου έδωσε κάτι χαστούκια ένας δάσκαλος και του έδωσα κι εγώ αλλη μία και έγινε μετά… Ο δάσκαλος επιτρεπόταν να βαράει τότε, ο μαθητής, με την πρώτη μπουνιά έφαγα δυο χρόνια αποβολή. Το φοβερό ποιο είναι; Ότι αυτό το σχολείο που πέρασα τόσο δύσκολα χρόνια εκείνη την εποχή, με καλέσαν πριν δυο τρία χρόνια και με τιμήσαν ως άξιο τέκνο που έκανα καριέρα μετέπειτα.» //www.youtube.com/embed/okYXS2jU8Ak