Λάκης Γαβαλάς κατά fashion bloggers: «Μερικές από αυτές είναι το αντίστοιχο του ξε – ρα – του!

Σκληρά σχόλια! «Αντί να βρει έναν καλόγερο να τον σπάσει και να τον απαυτώσει...»

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε παρέα στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» μαζί με τον Λάκη Γαβαλά και εκείνος δεν έκρυψε από την αρχή τα σκληρά σχόλια για τα όσα άκουσε το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός για την εμφάνιση της, αρχής γενομένης από τα σχόλια της fashion blogger Χρυσάνθης Κιτσινέλη στην εκπομπή «Καλημερούδια».

«Τι εντύπωση έχετε από τις fashion bloggers της Ελλάδας και ότι μερικές από αυτές είναι το αντίστοιχο του ΞΕ – ΡΑ – ΤΟΥ;» ρώτησε ο Λάκης Γαβαλάς και λίγο πολύ έδωσε την απάντηση μόνος του, καταθέτοντας την προσωπική του άποψη για το θέμα χρησιμοποιώντας σκληρά λόγια…

«Τώρα fashion blogger μία πικραμένη η οποία νομίζει επειδή της πήρε κάποιος 5 ρουχαλάκια έμαθε να κάνει και καλά το styling και να βγαίνει με μία τρέγκλα όπως το λέμε, ένα καλόγερο, αντί να βρει έναν καλόγερο να τον σπάσει και να τον απαυτώσει, ξαφνικά μου λέει είμαι blogger, αυτό με αηδιάζει πραγματικά. Κι επειδή έχω κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα στη ζωή μου styling, επιτρέψτε μου να σας πω ότι μερικές από αυτές είναι εμετικές. Όχι μόνο εδώ στην Ελλάδα, και στο εξωτερικό» είπε χαρακτηριστικά.