Λάκης Γαβαλάς: «Αποκάλυψε την πραγματική του ηλικία και πόσα χρόνια διαφορά έχει με τη σχέση του!

Λάκης Γαβαλάς

Πόσο χρονών πιστεύετε πως είναι ο Λάκης Γαβαλάς; Ο σχεδιαστής δηλώνει ερωτευμένος...

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ανήμερα των Θεοφανείων ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μιλώντας για το που μένει τώρα αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος και πως μένει στη σχέση του.

[dfp_ads id=236982]

«Τώρα έχω σχέση και μένω στη σχέση μου. Καλέ πλάκα κάνω σιγά να μη με αντέχει η σχέση να βλέπει τη μια καλτσοδέτες, την άλλη τσαρούχια, την άλλη δωδεκάποντα. Είμαι ερωτευμένος κανονικά. Είμαι σε σχέση 6 μήνες. Στους 9 θα γεννήσουμε. Με βρήκε σε ένα διάστημα αυτή η σχέση που είμαι πολύ συγκαταβατικός, με την έννοια ότι στερούμαι της γλώσσας που μπορεί να βγάλω, της μιας υστερίας που μπορεί να κάνω ή της έκρηξης και για αυτό το λόγο ίσως τη δουλεύω τη σχέση έτσι ώστε να υπάρξει και να μείνει.

Έχω τόσο πονέσει από όλη αυτή την ταλαιπωρία που μου κάνουν από εδώ κι από εκεί που λέω εντάξει έχεις έναν άνθρωπο που σου λέει «εγώ είμαι εδώ» ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς, ενώ όταν η Κατερίνα Καινούργιου του ευχήθηκε να κρατήσει για πάντα αυτή η σχέση, ο σχεδιαστής αποκάλυψε την ηλικία του : «Μακάρι, για πάντα, πόσο καιρό έχω, είμαι 65 χρονών», ενώ μιλώντας για τη σχέση του αποκάλυψε πως είναι 29 χρονών.