«Κρύφτηκα σε φούρνο για ν’ αποφύγω τον κόσμο! Κλείδωσαν τις πόρτες, κοπανούσαν τα τζάμια απ’ έξω»

Νάνσυ Αλεξιάδη

«Ερχόντουσαν κατά πάνω μας και υπήρχαν…».

Η Νάνσυ Αλεξιάδη αποκάλυψε στην εκπομπή “Όλα Καλά” το περιστατικό, όπου η ίδια και άλλοι παίκτες του Fame Story, κρύβονταν σε μαγαζιά, προκειμένου να αποφύγουν τον πολύ κόσμο.

[dfp_ads id=236982]

«Τότε, η εποχή με το Fame Story, όταν βγήκαμε όλα τα παιδιά που είχαμε αυτή την τεράστια προβολή, είχαμε πάει σε ένα τηλεοπτικό εκτός Αθηνών, που γινόταν εξωτερικά, δεν θυμάμαι αν ήταν ο “Πρωινός καφές”. Είχαμε πάει κάποια από τα παιδιά, τραγουδήσαμε στην εκπομπή, νομίζω στη Λάρισα ήταν και είχε μαζευτεί πάρα πολύς κόσμος.

Όταν τελείωσε η εκπομπή, κάποιοι από αυτούς ήθελαν να έρθουν να μας δουν. Ήταν πολλοί και ήθελαν να σε ακουμπήσουν, να σου μιλήσουν, αλλά αυτό δεν γινόταν με όλο αυτόν τον κόσμο.

Και θυμαμαι ερχόντουσαν κατά πάνω μας και υπήρχαν σεκιούριτι της εκπομπής που δεν μπορούσαν να “κάνουν καλά” όλο αυτόν τον κόσμο και διασκορπιστήκαμε όλα τα παιδιά. Ο ένας κρύφτηκε σε φούρνο, ο άλλος σε ένα μαγαζί με ρούχα… Εγώ μπήκα σε έναν φούρνο, οι άνθρωποι κλείδωσαν τις πόρτες και απ’ έξω κοπανούσαν τα τζάμια για να μπουν μέσα», είπε η Νάνσυ Αλεξιάδη.

Δείτε όλα όσα είπε η Νάνσυ Αλεξιάδη…

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση –και όχι μόνο- εδώ!