Κωστόπουλος για Λιάγκα – Σκορδά: «Εγώ ξεκινάω με 8%, ο άλλος με 30%»…

«Δεν συγκρίνεται το ένα πρωινό με το άλλο...»

Στο κόκκινο χαλί των MADWALK συνέλαβαν οι δημοσιογράφοι τον Πέτρο Κωστόπουλο και οι ερωτήσεις για την πρωινή εκπομπή έπεσαν βροχή. Ο παρουσιαστής απάντησε σε όλες και πέταξε και τα καρφιά του για τους απέναντι, Λιάγκα – Σκορδά.

«Δεν συγκρίνεται το ένα πρωινό με το άλλο το πώς σχολιάζει. Αλλιώς σχολιάζει το άλλο πρωινό, αλλιώς αυτό.», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος και συνέχισε απαντώντας αν είναι ευχαριστημένος από την τηλεθέαση του Πρωινό mou: «Πάρα πολύ νομίζω και το κανάλι ακόμα περισσότερο. Υπάρχει το lead in, εγώ ξεκινάω με 8, ο άλλος ξεκινάει με 30. Υπάρχει η οικογενειακή κατάσταση, άλλη οικογενειακή κατάσταση η μία άλλη οικογενειακή κατάσταση η άλλη. Τα ξέρετε πολύ καλά, αλλά πολλοί δεν θέλουν να τα λένε».

Όσο για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Έχω κάνει συζήτηση για το πρωινό στο NBC του Λος Άντζελες και δεν κάνω καθόλου πλάκα. Όποιος έχει συμβόλαιο, μήνα Απρίλη δεν κάνει συζήτηση. Δεν με ενδιαφέρει κιόλας να κάνω αυτή τη στιγμή, πρέπει να ανεβάσω τις μετοχές μου μέχρι τον Ιούνιο». 

//www.youtube.com/embed/H4fM2dk1KgQ

Διαβάστε ακόμα: