Κωστόπουλος: «Εμείς το κουτσομπολιό το έχουμε απομυθοποιήσει»

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησαν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού στον Γιώργο Σατσίδη

Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της τηλεόρασης παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Γιώργο Σατσίδη για την εκπομπή του MEGA View του Mega Cosmos που έχει έδρα τη Νέα Υόρκη και εκπέμπει με τεράστια επιτυχία στις ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Νότιο Αφρική.

Για τα θέματα που σχολιάζουν στο Πρωινό mou:
Π.Κ.
«Εγω δεν ξέρω τίποτα από την προηγούμενη μέρα, τα μαθαίνω όλα δέκα λεπτά πριν μπω. Θέλω να κρίνω το προϊόν όπως το βλέπω, όχι να έχουμε προσυνεννόηση. Δεν έχουμε καμία προσυνεννόηση, ούτε μεταξύ μας, ούτε με τον Δημήτρη».

Τι απολαμβάνουν περισσότερο στο Πρωινό mou;
Τζ.Μπ.
«Ότι γρήγορα εγκλιματίστηκα και αισθάνθηκα ότι είμαι στο σπίτι μου, ότι είναι μια προέκταση του σπιτιού μου και μου αρέσει πολύ που γνωρίζω καινούριο κόσμο. Να τους κάνω να αισθάνονται άνετα, να λένε διαφορετικά πράγματα από ότι λένε συνήθως, γιατί αυτό θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό σε μια συνέντευξη και να φεύγουν όλοι, έχοντας πάρει κάτι ξοδεύοντας 20 λεπτά ερχόμενοι καλεσμένοι εδώ».

Ποιο θεωρούν το πιο ωραίο κομμάτι στον σκελετό της εκπομπής:

Τζ.Μπ.«Εμένα μου αρέσει ο καιρός του Ουγγαρέζου, θεωρώ ότι είναι statement ο καιρός του Ουγγαρέζου.»

Π.Κ. «Εμένα μου αρέσει καμιά φορά το πάνελ. Γιατί εμείς το κουτσομπολιό το έχουμε απομυθοποιήσει, δηλαδή θέλουμε να γελάμε με το κουτσομπολιό, να το θεωρούμε ως βλακεία. Γιατί εγώ ως βλακεία το θεωρώ. Εκτός αν υπάρξουν χοντρά πράγματα, που δεν είναι κουτσομπολιά πια, είναι κοινωνικά προβλήματα. Μου φαίνεται αστείο ο τάδε τα έφτιαξε με την τάδε, να μην ενοχλώ ζευγάρια που χώρισαν. Αλλά μου αρέσει και η συνέντευξη που και η Τζένη πήρε το βάπτισμα του πυρός σιγά σιγά. Αν πλησιάσεις έναν άνθρωπο με καλό τρόπο κι όχι να του πεις λενε για σενα μπορείς να γνωρίσεις καινούρια πράγματα και να κάνεις παρέα στον τηλεθεατή. Αν ο άλλος πιστέψει ότι του μιλάς καλοπροαίρετα, θα ανοίξει, αν πιστεύει οτι του την έχεις στημμένη για να το γυρίσεις, πράγμα που δε θα το έκανα ποτέ, το σιχαίνομαι. Το θεωρούμε σπίτι μας. Όταν έρχεται κάποιος σπίτι σου δεν προσπαθείς να τον προσβάλεις και να του εκμαιεύσεις τα αρνητικά του».

Για το γενονός ότι τους κατηγόρησαν πως δεν άλλαξαν το Πρωινό mou:
Τζ. Μπ: «Δεν υπήρχε χρόνος να αλλάξουν πράγματα»
Π.Κ. «Δεν γινόταν να αλλάξει. Άλλαξε μερικώς. Εγώ πιστεύω η αποδραματικοποίηση του κουτσομπολιού και κάνοντάς το χαβαλέ είναι μια αλλαγή. Δεύτερον η συνέντευξη έχει πάει πολύ στο κουλαριστό. Τρίτον έχουμε βάλει μέσα ιστορίες ανθρώπων, αυτούς που εγώ ονομάζω και οι Αμερικάνοι ονομάζουν ήρωες της καθημερινότητας» που είναι άνθρωποι που έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα και έχουν φέρει σε πέρας τη ζωή πολύ καλύτερα από τον οποιονδήποτε σαν κι εμένα, σα την Τζένη ή τον τάδε σταρ της τηλεόρασης ή της πίστας. Αυτούς θεωρώ ήρωες και δε θεωρώ ήρωες αυτούς που παίζουν στα σίριαλ ή κάποιους σαν κι εμένα μου κάνουν εκπομπή στην τηλεόραση»

Δείτε τη συνέντευξή τους στον Γιώργο Σατσίδη: