Κώστας Μαρτάκης: Ποια είναι η σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη;

Τι λέει για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης στα Καλημερούδια;

Τον Κώστα Μαρτάκη φιλοξένησε αυτή την Κυριακή ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για…

…την τηλεόραση και τον ανταγωνισμό:
Θεωρώ άδικο να κρίνεται τόσο αυστηρά μια καινούργια ουσιαστικά ομάδα που και οι ίδιοι δεν έχουν εμπειρία στην τηλεόραση και να κρίνεται αυστηρά πριν καν αρχίσει. Σαν εκπομπή έχουμε ακούσει πάρα πολλά πράγματα και είναι άδικο γιατι και εμείς το κάνουμε πρώτη φορά και είμαστε όλοι πρώτη φορά μαζί, αν εξαιρέσεις ότι με την Ντορέττα γνωριζόμασταν από παλιά. Χρειάζεται χρόνος να δεθεί η ομάδα αν και νομίζω ότι έχει δεθεί αρκετά ενώ τα έντυπα λένε το αντίθετο και μας θέλουν μαλωμένους.

…την οικογένεια του:
Από το πατρικό μου έφυγα σε ηλικία 21 χρονών και όταν το ανακοίνωσα στους γονείς μου χάρηκαν πολύ γιατι κατάλαβαν ότι άρχισε η ωρίμανση και η μαμά μου μου είπε ‘’Και τώρα Κώστα τι θες να σου πω; Πέτα!’’. Η μαμά μου ήρθε για διακοπές από την Αυστραλία, γνώρισε τον μπαμπά μου και έμεινε, δεν ξαναγύρισε ποτέ πίσω.

…τον Ηλία Ψινάκη:
Με τον Ψινάκη μιλάμε, είμαστε φίλοι και ένα μέρος της καριέρας μου οφείλεται στο ότι πήγα στο Dream Show και άλλο ένα στον Ψινάκη μαζί με τον Αρσενάκο.