Κώστας Κόκλας: Κανείς δεν πληρωνόταν από τους «Βασιλιάδες» για ένα με ενάμιση χρόνο

Τί είπε για το χαμό του Τόμας Πρωτόπαπα;

Ο ταλαντούχος κωμικός ηθοποιός ο οποίος αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα μίλησε στο Θανάση Αναγνωστόπουλο και την κάμερα του JOY:

Για τους «Βασιλιάδες»: Κανείς δεν πληρωνόταν από τους «Βασιλιάδες» για ένα με ενάμιση χρόνο. Όλοι με φοβερή συνέπεια, πολύ μεράκι και σθένος έκαναν αυτή τη δουλειά και την στήριξαν. Ήταν συγκινητικό. Δεν ήταν μόνο εμείς οι ηθοποιοί, εντάξει κάποιοι βγάζαμε και κάνα χαρτζιλίκι από το θέατρο, κάπως συντηρούμασταν, αλλά ήταν και το υπόλοιπο συνεργείο, που ήταν στο πόστο του δεν πληρωνόταν, αλλά είχε πολύ μεράκι. Γι’αυτό σου λέω η δουλειά που κάνουμε δεν είναι δουλειά, είναι προσωπική υπόθεση.

Για το χαμό του Τόμας: Με τον Τόμας, το σοκαριστικό ήταν ο χαμός τους ούτως ή άλλως. Είναι συγκλονιστικό να χάνονται έτσι νέοι άνθρωποι από το τίποτα. Ας είναι καλά εκεί που είναι. Πολύ καλά παίχτηκαν τα επεισόδια και είδαμε και τον Τόμας και θα τον βλέπουμε και στο μέλλον. Δεν αλλάζει τίποτα.

Δείτε στη συνέντευξη του ηθοποιού τη σχέση που έχει με τα χρήματα, ποιες δουλειές αναγκάστηκε να κάνει αλλά και ποιος είναι ο μεγάλος του φόβος:

//www.youtube.com/embed/obJHFyL4AuY