Ο Κώστας Κοκκινάκης μιλά ανοιχτά για τη σχέση με την πρώην σύζυγο του

Κώστας Κοκκινάκης

«Δεν το έχω μετανιώσει που έκανα από μικρός οικογένεια».

Ο Κώστας Κοκκινάκης μίλησε στον Νίκο Γεωργιάδη και στην εκπομπή «Επιτέλους ΣΚ» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με την πρώην σύζυγο του. Ο πολίστας υπήρξε παντρεμένος με την Αλεξία Καμμένου, αδερφή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, προπονήτρια και πρώην πολίστρια με την οποία έχουν μια κόρη, την 17χρονη Ηλιάννα.

«Δεν το έχω μετανιώσει που έκανα από μικρός οικογένεια. Από μικρό παιδί θυμάμαι το σκεφτόμουν ότι θα μου άρεσε να είμαι νέος μπαμπάς και αν η κόρη μου επιλέξει το ίδιο εννοείται ότι δεν θα της πω τίποτα.»

[dfp_ads id=236982]

«Το αν θα πετύχει ένας γάμος, δεν θεωρώ ότι είναι θέμα ηλικίας. γίνονται πάρα πολλοί γάμοι και αρκετοί δεν πετυχαίνουν. Όπως νιώθει ο καθένας.»

«Με την Αλεξία είμαστε σαν να μην έχουμε χωρίσει, έχουμε φοβερή σχέση και τρομερή επικοινωνία. Από την αρχή ήταν έτσι. Είμαστε φίλοι. Είναι ο άνθρωπός μου, την αγαπάω σαν οικογένεια. Είναι θέμα ανθρώπων και όταν έχεις και ένα παιδί δεν έχεις άλλη επιλογή. Αυτά που ακούω ότι είναι δυο γονείς χωρισμένοι και τσακώνονται ή πλακώνονται, είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ακούσω. Όταν έχεις παιδί, τα αφήνεις όλα στην άκρη και κάνεις ό,τι είναι δυνατό για να είναι καλά το παιδί σου και ευτυχισμένο. Εγώ με την Αλεξία δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα. Με έχει στηρίξει πάρα πολλές φορές και είναι ένας άνθρωπος που είναι στην καρδιά μου και θα είναι πάντα» ανέφερε ο Κώστας Κοκκινάκης.