Κώστας Καπετανίδης: Δεν το πιστεύω ότι έφυγε ο Δημήτρης

Δείτε τι είπαν η Ρούλα Κορομηλά και οι κριτές του show

«Δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω πως ψηφίζει ο κόσμος, διότι κάνω τηλεόραση και απευθύνομαι στο τηλεοπτικό κοινό και τα παιδιά βεβαίως εξαρτώνται από την κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Αυτό δεν σημαίνει πως εμένα δεν με στεναχωρεί όταν ένας ταλαντούχος άνθρωπος αποχωρεί. Διότι ο συγκεκριμένος ήταν ένα πολύ καλό παιδί, ένας πολύ καλός καλλιτέχνης, αλλά επίσης και ένας σπουδαίος ερμηνευτης» είπε η παρουσιάστρια του show Ρούλα Κορομηλά.

«Η επιλογή της σημερινής αποχώρησης με κάνει να ανησυχώ πάρα πολύ γαι το μέλλον. Δηλαδή το κριτήριο πως ψηφίζουν αυτούς που ψηφίζουν δεν μπορώ να το καταλάβω.» είπε η Έλλη Κοκκίνου ενώ ετοιμαζόταν να πάει στο κέντρο που εμφανίζεται με τον Βασίλη Καρρά.

«Δεν το πίστευα αυτό που έγινε σήμερα, δεν το πιστεύω ακόμα…Δηλαδή όταν είδα τη δυάδα λέω κάποιος μου κάνει πλάκα.» είπε ο Κώστας Καπετανίδης που έσπευσε να πει πως υπήρχαν άλλοι που δεν έκαναν καλή εμφάνιση χτες.

Τέλος, ο Πέτρος Κωστόπουλος δήλωσε και εκείνος σοκαρισμένος ενώ πίστευε πως ο Δημήτρης θα έφτανε μέχρι την τετράδα, πεντάδα.

Δείτε τι άλλο είπαν η Ρούλα Κορομηλά και οι κριτές του show: