Κώστας Φραγκολιάς: «Η πιο δύσκολη και περίεργη στιγμή ήταν όταν βγήκε στην εκπομπή ο πρόεδρος μας»

Κώστας Φραγκολιάς

Ποια είναι η σχέση του με τον Δήμο Βερύκιο και με ποιον από την παρέα του Happy Day είναι πιο κοντά;

«Το Happy Day είναι ένας ζωντανός οργανισμός που περνάμε πολύ ωραίο, γελάμε πολύ, προσπαθούμε αυτό που ζούμε εδώ να το μεταδώσουμε και στους τηλεθεατές μας» λέει ο Κώστας Φραγκολιάς στο ΣΟΥΚΟΥ. Ο παρουσιαστής του Happy Day μοιράζεται ακόμα στη συνέντευξη του την πιο δύσκολη και περίεργη στιγμή στην εκπομπή, όταν ο κ. Δημήτρης Κοντομηνάς παρενέβη στον αέρα της εκπομπής: «Η πιο περίεργη στιγμή ήταν όταν βγήκε στην εκπομπή ο πρόεδρος μας και απευθύνθηκε ζωντανά».

[dfp_ads id=236982]

Ο Κώστας Φρακολιάς αναφέρεται ακόμα στην σχέση του με τον Δήμο Βερύκιο, αλλά και τα νούμερα της εκπομπής: «Η σχέση μου με τον Δήμο Βερύκιο είναι καλή. Δεν κάνουμε παρέα, αλλά νομίζω ότι υπάρχει αυτή η αμοιβαία συμπάθεια και εκτίμηση. Δεν αγχώνομαι με τα νούμερα, αλλά αν βλέπω τους γύρω μου να τους ανησυχούν, να είναι στεναχωρημένοι, με επηρεάζει κι εμένα.»

Όσο για τις φήμες που θέλουν την Ελένη Τσολάκη και τον Δημήτρη Παπανώτα να αποκτούν δική τους εκπομπή,  ο Κώστας Φραγκολιάς λέει πως κάτι τέτοιο θα τον στεναχωρούσε: «Θα στεναχωρηθώ που θα χάσω το παρεάκι μου, αλλά από την άλλη θα χαρώ που θα κάνουν κάτι πιο δικό τους».