Κώστας Φραγκολιάς: «Ντρέπομαι να δω τις εκπομπές μου»

Κώστας Φραγκολιάς
Τι έχει κερδίσει και τι έχει χάσει τρία χρόνια στο Happy Day;

Όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιείται σε πολλούς χώρους. Τα τελευταία τρία τον απολαμβάνουμε μέσα από την εκπομπή Happy Day στον Alpha. Ο λόγος για τον Κώστα Φραγκολιά, ο οποίος μίλησε στο Mytv και στην Μάρα Σαρρή και αναφέρθηκε και στην εκπομπή.

Τρία χρόνια Happy Day στον Alpha. Τι έχεις κερδίσει από αυτή τη συνεργασία; «Νομίζω, πιο πολλά είναι αυτά που έχω κερδίσει, από όσα έχω χάσει, που μάλλον είναι ελάχιστα. Έχω κερδίσει καινούριες συνεργασίες, έχω δείξει ποιος είμαι χωρίς να φαίνομαι μονομερής, έχω μάθει πως λειτουργεί η τηλεόραση, καλυτερεύουν τα ελληνικά μου και ενημερώνομαι. Επίσης, κάτι που δεν έκανα παλαιότερα ήταν να σκεφτώ τι θα πω πριν μιλήσω.»

Και τι έχεις χάσει; «Έχω χάσει πολύ από τον προσωπικό μου χρόνο. Η εκπομπή ναι μεν μπορεί να φαίνεται ευχάριστη, αλλά δεν είναι εύκολη. Με άλλα λόγια, περνάμε όλοι μας αρκετό χρόνο με το να ενημερωνόμαστε και να προσπαθούμε να «πιάσουμε» τον κόσμο. Πάντως, εμένα, που ασχολούμαι με την υποκριτική, έχει περιοριστεί πολύ ο προσωπικός μου χρόνος. αν μάλιστα, τύχει κάποιο βράδυ να κοιμηθώ λίγο πιο αργά, την επομένη νιώθω κουρασμένος. Θα ήθελα να πάω ένα θέατρο, ε΄να σινεμά ή να πάω σε ένα μπαράκι, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ.

Έχεις δει εξέλιξη τον εαυτό σου μέσα από αυτή τη δουλειά; «Από τον πρώτο χρόνο που είμαι στο Happy Day, ναι, έχω δει. Αλλά νομίζω ότι ο δεύτερος και ο φετινός χρόνος είναι ίδιοι. Θεωρώ βέβαια για να πω την αλήθεια, ότι δεν μιλάω πολύ στην εκπομπή.»

Αυτό είναι κάτι που δεν σου «βγαίνει»; «Ναι, είναι στον χαρακτήρα μου. Δεν είμαι και λαλίστατος…»

Παρακολουθείς τις εκπομπές μετά τη μετάδοση τους; « Όχι, ντρέπομαι να τις δω».

Δεν το έχεις κάνει, δηλαδή, με καμία σου δουλειά αυτό; «Όχι. Στον κινηματογράφο έχω δει μόνο πρεμιέρες, όπου όμως τις μισές σκηνές δεν τις βλέπω. Είμαι με το κεφάλι σκυμμένο.»