Κώστας Φραγκολιάς: «Έφαγε χυλόπιτα» από κορίτσι της τηλεόρασης;

Γιατί δε θα ήθελε να είναι στο Πρωινό του ΑΝΤ1;

 Καλεσμένος της Δούκισσας Νομικού στην εκπομπή JOY ήταν ο Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος μίλησε χωρίς περιστροφές για πρόσωπα της τηλεόρασης, για αυτά που του αρέσουν, αλλά και τις διαφωνίες τους.

Σχολιάζοντας το Πρωινό ανέφερε: «Εντάξει, όχι πάντα. Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το σχόλιο τους. Παραείναι σκληρό κάποιες φορές, και κάποιες φορές άδικο. Δεν έχω δει το πρωινό της Ντορέττας όσο της Φαίης και του Γιώργου. Την Ντορέττα την έβλεπα πολύ στο «Ελλάδα σ' αγαπώ» και μου άρεσε πάρα πολύ. Σαν παρουσιάστρια. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάποιες φορές μου αρέσει και κάποιες φορές όχι. Ένα φάουλ που το σχολιάσαμε και στο «Happy Day» είναι πως δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες θα φέρω όχι την επανάσταση, την αλλαγή στην ελληνική τηλεόραση και συγχρόνως να έχεις απέναντι σου μια πολύ ωραία γυναίκα και να τη ρωτάς αν σηκώνει το καπάκι, σε εσένα ήταν. Δεν μου άρεσαν αυτές οι ερωτήσεις.» Ενώ όταν η κουβέντα ήρθε στις γυναίκες ο γοητευτικός Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε πως έφαγε χυλόπιτα αποκαλύπτοντας σε μια …γνωστή μελαχρινή τον έρωτα του.

«Υπάρχει κάποια που μου αρέσει. Της το έδειξα και είπε όχι. Δεν πρόκειται να σου πω ποια είναι. Στεναχωρήθηκα αλλά την καταλαβαίνω γιατί νομίζω ότι έχει να κάνει με θέμα εμπιστοσύνης» είπε αλλά δεν αποκάλυψε ξεκάθαρα την ιδιότητα της.