Κώστας Αναγνωστόπουλος: Το άγνωστο χειρουργείο που απέκρυψε από την παραγωγή του Survivor!

Κώστας Αναγνωστόπουλος

«Φοβήθηκε ότι μπορεί να ήταν ανασταλτικός λόγος στο να τον πάρουν στο παιχνίδι».

Η αδελφή του Κώστα Αναγνωστόπουλου, Μένια Αναγνωστοπούλου αποκάλυψε στο Πανόραμα τι ήταν εκείνο που ακούστηκε όσο ήταν μέσα στο Survivor και τους ενόχλησε, για την ακρίβεια τους ανησύχησε και τους στεναχώρησε…

«Ο Κώστας πριν μπει στο παιχνίδι είχε κάνει ένα χειρουργείο, το οποίο δεν το είπε ποτέ γιατί φοβήθηκε ότι μπορεί να ήταν ανασταλτικός λόγος στο να τον πάρουν στο παιχνίδι. Είναι μια επέμβαση που είχε κάνει ο Κώστας πριν μπει στο παιχνίδι, την οποία κάπου την βρήκαν από το προφίλ του στο Facebook και έγινε μια αναπαραγωγή ότι ο Κώστας είναι πάρα πολύ σοβαρά και αποχωρεί» είπε η αδελφή του.

[dfp_ads id=236982]

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε τι χειρουργείο ήταν αυτό, αλλά και τους λόγους που δε θέλησε να το αποκαλύψει ούτε στην παραγωγή, αλλά ούτε και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού:

«Είχα έναν πολύποδα στη χολή και έκανα αφαίρεση χολής πέντε μήνες πριν μπω στο παιχνίδι. Δεν θεώρησα ότι πρέπει κάποιος να το ξέρει από το παιχνίδι γιατί μπορεί να με έκοβαν. Ούτε μετά γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να με λυπάται ο άλλος για να με ψηφίσει. Θέλω να με ψηφίζει γιατί του αρέσω, γιατί με γουστάρει και γιατί δεν κλαίγομαι.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!