Κώστας Αγέρης: Τι κάνει σήμερα ο νικητής του «The Voice»;

Δείτε όσα είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Στις ακροάσεις του The Voice έκανε και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους. O 25χρονος Κώστας Αγέρης κατάφερε με την ποντιακή του λύρα και τη ζεστή φωνή του να σηκώσει την κούπα στον δεύτερο κύκλο του The Voice έχοντας τη στήριξη του κόσμου. Καλεσμένος στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή Tatiana Live ο Κώστας Αγέρης μίλησε για τα πράγματα που έχουν αλλάξει μετά τη συμμετοχή του στο talent show, τη συνεργασία του με τον Αντώνη Ρέμο και διασκέδασε τον κόσμο με τα τραγούδια του…

«Άλλαξαν αρκετά πράγματα, εννοείται προς το καλύτερο, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί αυτός ήταν και ο λόγος που πήγα. Το έλεγα από την αρχή, επέλεξα να μπω στο The Voice και πήρα αυτό το ρίσκο γιατί ήξερα ότι θα εκτεθώ θετικά ή και αρνητικά ανάλογα με την πορεία μου. Και χαίρομαι πάρα πολύ που αυτό που ήθελα να κάνω δηλαδή να δείξω τη δουλειά μου στο ευρύτερο κοινό έγινε και χαίρομαι που τελικά βγήκα και νικητής. Το ότι αυτή τη στιγμή δουλεύω με τον Αντώνη Ρέμο νομίζω είναι ένα δείγμα ότι έχει βοηθήσει πάρα πολύ το The Voice.

Με το που τελείωσα το σχολείο κατέβηκα στην Αθήνα από την Κοζάνη και προσπαθούσα 8 περίπου χρόνια. Τολμώ να πω ότι συνεχίζω να το παλεύω και τώρα και ίσως ακόμα περισσότερο γιατί η μουσική και το να μαθαίνεις δεν τελειώνει ποτέ.»

https://www.youtube.com/embed/mg7P-Spt2Oc